През настоящия сезон Новак Джокович бе принуден да пропусне редица

...
През настоящия сезон Новак Джокович бе принуден да пропусне редица
Коментари Харесай

През октомври: Джокович ще играе на АТР 500 турнир, в който ще участва и Григор Димитров

През сегашния сезон Новак Джокович бе заставен да пропусне редица шампионати заради отхвърли си да се имунизира, най-значимите всред които са Аустрелиън Оупън и Откритото състезание на Съединени американски щати. Сърбинът не е излизал на корта в формален мач от финала на Уимбълдън насам, откакто имунизационният му статус не му разреши да взе участие на шампионатите на твърди кортове в Северна Америка. Есента обаче по всичко наподобява, че ще бъде натоварена за някогашния №1, който ще се изявява на корта в две поредни седмици.

Завръщането му следва да се състои през идните дни, защото Ноле е част от отбора на Европа за отборната конкуренция Laver Cup (23-25 септември). Впоследствие пък за 21-кратния първенец от Големия шлем следва присъединяване в АТР 250 конкуренцията в Тел Авив, която ще стартира на 26 септември и ще завърши на 2 октомври, като сърбинът ще взе участие в шампионата както на сингъл, по този начин и на двойки. 

Джокович обаче не има намерение да си взема отмора, защото през днешния ден стана ясно, че е приел " уайлдкард " за надпреварата от категория АТР 500 в Нур Султан, което ще се организира сред 3 и 9 октомври. Останалите тенисисти, получили специфична покана от уредниците за присъединяване, са Анди Мъри, Стан Вавринка и Александър Бублик, които се причисляват към звездния лист с участници, в който попадат имената на Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Андрей Рубльов, както и Григор Димитров.

ATP500 Astana Open main draw wildcards:
Novak Djokovic
Andy Murray
Stan Wawrinka
Alexander Bublik
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР