През настоящия месец юни ще се навършат 14 години от

...
През настоящия месец юни ще се навършат 14 години от
Коментари Харесай

Какво се случва с единствената дъщеря на Майкъл Джексън

През сегашния месец юни ще се навършат 14 години от гибелта на именития реализатор Майкъл Джексън. И в случай че мнозина не помниха артиста и неговия принос за актуалната поп-култура, то поколението му припомня за значимото завещание, което той остави след себе си.

Единствената щерка на Майкъл - Парис Джаксън, даже потегли по стъпките на своя прочут татко. С днешна дата 25-годишното момиче е сполучлив модел, актриса и реализатор. Затова не е учудващо, че където и да се появи, няма по какъв начин да остане незабелязана.

В последните дни дъщерята на Майкъл Джексън провокира вниманието върху себе си с наличието си на калифорнийския фестивал за музика и изкуство Coachella. За това способства и забавната визия - включваща черно горнище на бикини, съчетано със ярък деним, апликиран с разнообразни по цвят карета.

Единственият компаньон на Парис бе домашният любим от породата доберман, който вървеше добродушно до нея.

Дори единствено появяването и екстравагантният външен тип на Парис бяха задоволителни, с цел да се заприказва за нея и актуалните ѝ занимания.

В момента младата жена се е отдала напълно на музиката и основаването на лични части, написа Hollywood Life. А когато не се занимава с музикалната си кариера, Парис е заета с актьорство. Наскоро тя придвижи гения си на дребния екран, участвайки в три епизода на American Horror Stories - сериалът от 2021 година, основан на страховити легенди и митове.

А ufhdjf не взе участие във филми, се изявява като модел - още през 2017 година Парис подписа контракт с IMG Models, интернационална фешън организация със седалище в Ню Йорк.

Що се отнася до израстването с една от най-известните поп звезди в света, преди време Парис разкри, че е признателна за всичко, което татко й Майкъл е дал на нея и двамата й братя - Принс (26 г.) и Бланкет (21 г.).

" Баща ми направи доста за това да сме образовани и добре възпитани. А не просто да ни демонстрира искра и първокласен метод на живот. Факт е, че доста неща ни бяха обещано наготово. Но и с доста неща би трябвало самите ние непрекъснато да се борим и потвърждаваме ", споделя тя в YouTube канала на Наоми Кембъл No Filter with Naomi.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР