През настоящата седмица Меган Маркъл и принц Хари бяха удостоени

...
През настоящата седмица Меган Маркъл и принц Хари бяха удостоени
Коментари Харесай

На коя ѝ отива повече: принцеса Даяна или Меган Маркъл?

През актуалната седмица Меган Маркъл и принц Хари бяха удостоени с премията Ripple of Hope на специфична гала в Ню Йорк.

Медиите бързо гръмнаха с новината, че за случая Маркъл е подбрала украшение на починалата си свекърва принцеса Даяна. Оказа се обаче, че роклята на брюнетката също е била въодушевена от лейди Ди.

— MeghansMole© (@MeghansMole)

Наблюдателни консуматори на Twitter в действителност откриха, че роклята на Меган е съвсем идентично копие на дреха на Даяна.

Любопитното в тази ситуация е, че Меган нееднократно е заявявала, че преди да срещне принц Хари не е знаела нищо за кралското семейство на Англия. Въпреки това в книгата на Том Бауър Revenge: Meghan, Harry, and the War Between the Windsors излиза наяве, че Маркъл в действителност е била много наясно със статуса на принцеса Даяна, освен това от дребна.



Бауър разкрива, че откакто гледала филм за приказната женитба на Лейди Ди и принц Чарлз, тя почнала да кара своите приятелки да се обръщат към нея с “Ваше кралско величество ”. Наскоро пък таблоидите излязоха с изказванието, че на първата си среща с принц Хари, Меган била с обичания парфюм на принцеса Даяна.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР