През настоящата седмица Анди Мъри удиви всички с великолепния си

...
През настоящата седмица Анди Мъри удиви всички с великолепния си
Коментари Харесай

Уплаших се, когато достигнах до мачбол: Медведев се пошегува с Мъри след финала в Доха

През актуалната седмица Анди Мъри удиви всички с превъзходния си борбен дух, който засвидетелства по пътя към финалната борба на конкуренцията в Доха. Бившият номер едно избави общо 8 мачбола в хода на надпреварата и трябваше да играе трети сет във всеки един от дуелите си до полуфиналната фаза, с което безспорно си завоюва страхопочитанието на мнозина свои сътрудници.

В мача за купата обаче британецът се изправи против Даниил Медведев, който предходната неделя победи в Ротердам, след което придвижи безупречните си изяви и на шампионата в Доха, където през вчерашния ден сграбчи своя втори следващ трофей след триумф в поредни елементи над сър Анди. 

Героичните подвизи на Мъри обаче не са били подминати с лека ръка от Медведев, който по време на церемонията по награждаването показа с усмивка, че в края на срещата е изпитал известна доза съмнение при мисълта за множеството отразени мачболи от британеца в хода на седмицата.

" Държа да кажа какъв брой високо правя оценка опцията през днешния ден да се изправя против Анди. Вчера упражнявах във фитнеса, подготвяйки се за своя полуфинал, и започнах да върша последното упражнение от програмата си при резултат 5:4 40:0 за противника на Анди. 25 минути по-късно Мъри завоюва мача след тайбрек - беше полуда. 

Когато през днешния ден се приближих на точка до крайната победа, се уплаших и си помислих: " О, не, имам мачбол против Мъри в Доха, това не е добър сигнал ". Все отново в идващия миг си споделих, че не бих могъл да печеля, в случай че не доближи до мачбол. Знам, че когато играеш против него, до последната точка нищо не е завършило ", съобщи международният №8.

Even when Daniil Medvedev had match point, he knew the match was far from over against Sir Andy " The Comeback King " Murray
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР