През наелектризиращи емоции и среща с най-големите си страхове преминаха

...
През наелектризиращи емоции и среща с най-големите си страхове преминаха
Коментари Харесай

Божидара и Деян отпаднаха от „Един за друг“ на крачка от финала

През наелектризиращи страсти и среща с най-големите си страхове минаха двойките в „ Един за различен “ този уикенд. След доста оспорвани борби и забележителна мотивация за победа, Божидара и Деян напуснаха конкуренцията след елиминация против Анселита и Мартин. Двете двойки получиха еднакъв брой гласове, само че по-ниският резултат в генералното класиране дефинира „ мецаните “ да се разделят с приключението метри преди финала.

В женското предизвикателство Божидара сподели същинска фамилна идилия в връзките със свекърва си. Двете дами бързо стигаха до консенсус и дадоха нужния брой правилни отговори, с цел да завоюват заложената сума. След това Деян се трансформира в същински супергерой, като не разреши непознатото наличие на контейнерите в тъмната стая да разклатят трагично пулса му.

Амбицирани да стигнат до финала, Божидара и Деян се впуснаха с голямо предпочитание и отдаденост в неделното предизвикателство за двойки. В него трябваше да наредят гигантска кръстословица и да открият скрита дума за 45 минути, свързани от въжен механизъм. Въпреки че два пъти сменяха тактиката си по време на тестването, Божидара и Деян не съумяха да се оправят в точния момент със комплицираната задача и се оказаха втората номинирана двойка.

Божидара и Деян ще бъдат специфични виртуални посетители в предаването „ На кафе “ на следващия ден, 4 май, с цел да разкрият повече за страстта от присъединяване си в предаването.
За победа идната седмица ще се борят Пламен и Елена, Искра и Йордан и Анселита и Мартин, а тестванията, които ги чакат, ще бъдат почтени за свършек на любовното премеждие. Какви ще са те, не пропускайте да разберете в грандиозния край на риалити формата „ Един за различен “ на 9 и 10 май, от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във, както и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР