През миналия уикенд стартирахме рубриката дъжд от голове, в която

...
През миналия уикенд стартирахме рубриката дъжд от голове, в която
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Дъжд от голове очакваме в тези 3 мача днес

През предишния уикенд стартирахме рубриката " дъжд от голове ", в която търсим срещите, в които ще падат попадения. Променлив беше триумфът в първите дни на рубриката с футболни прогнози , като се надяваме през днешния ден да запишем първия ден, в който познаваме всички срещи, които сме предложили.

17:15 часа: Жирона - Барселона (Mr. Corner)

Испанският първенец гостува на непретенциозния отбор на Жирона по пътя си към нова купа в Ла Лига. Каталунците са отбелязали 19 гола в последните си шест турнирни дуела, а апетитът им към голове не стихва. През седмицата каталунците сбъркаха съществено в мача за Купата на Краля против Севиля, като през днешния ден Лионел Меси ще играе, а името му е гаранция за голове. Освен това Жирона постоянно може да изненада слабата през този сезон каталунска отбрана. Очакванията са за лесна победа за " блаугранас ", която да пристигна с разлика в резултата.
ВЗЕМЕТЕ ДЖАКПОТ 1000 ЛЕВА, ПОЗНАВАЙКИ КРАЙНИЯ ИЗХОД НА 5 МАЧА В НЕДЕЛЯ НА 7777.BG!
Прогноза : Над 2,5 гола (коефициент 1.48)
19:00 часа: Фортуна Дюселдорф - Република България Лайпциг
Фортуна Дюселдорф приема Република България Лайпциг в финален мач от 19-ия кръг в немската Бундеслига. Двата тима се познават добре, откакто бяха дружно във Втора Бундеслига, по този начин и в този момент в горното равнище на немския футбол, а всекидневно мачовете посред им са доста голови и зрелищни.
Пет от последните срещи двата тима са вкарали над 2,5 гола, като в три от тези пет мача даже има и повече попадения. В 2 от 3 мача, откакто Фортуна е хазаин, то срещите са над 2,5 гола, а Република България Лайпциг ще е сърдит след провалянето в предишния кръг от Борусия Дортмунд.
Въпреки това позитивната серия на домакините подготвя и те да се разпишат, а ние ви предлагаме да се обърнете към оувър 2,5 в срещата.
Прогноза : Над 2,5 гола на Фортуна Д – Република България Лайпциг (коефициент 1.75)
19:30 часа: Атлетик Билбао - Бетис (от The Gambling Guy)

Оставаме на вълна испански футбол, само че този път отиваме към " Катедралата ", където един от най-успешните домакинкси тимове през последните години Атлетик има значително проблеми през актуалната акция. Баските имат единствено 2 провали вкъщи през годината, само че цели 5 равенства поради неумението на отбора да бележи голове. На посетители идва тима на Бетис, който единствено преди няколко седмици удари с 4:3 Барселона на " Камп Ноу ". Отборът играе отличен атакуващ футбол, само че има съществени проблеми в отбранителен проект. 100% от последните 4 гостувания на отбора приключиха при " гол/гол ", тъй че тук изборът наподобява относително елементарен - двата тима да отбележат гол, на доста добър коефициент.
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (1.86 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР