През миналата седмица стана ясно, че Лейди Гага ще присъства

...
През миналата седмица стана ясно, че Лейди Гага ще присъства
Коментари Харесай

Как Лейди Гага изненада всички на Оскарите

През предходната седмица стана ясно, че Лейди Гага ще участва на церемонията по връчването на Оскарите, само че няма да се качи на сцената, с цел да извърши песента си  " Hold My Hand " .
 Оскари 2023, Лейди Гага,
Защо Лейди Гага няма да пее на Оскарите

И ще участва ли на церемонията изобщо

Парчето, част от саундтрака на " Топ Гън: Маверик ", бе номинирано в категорията за най-хубава истинска ария и упованията бяха, че Гага ще я извърши онлайн. Но натоварения ѝ график около фотосите на втория филм за Жокера не позволяваха да се приготви задоволително добре за това.

Е, изпълнителката изненада всички и в последна сметка обратно на упованията се качи на сцената и изпълни  " Hold My Hand ". И реши да го направи запаметяващо се, тъй като при осъществяването си не заложи на гръмък или секси тоалет, а на черна тениска и черни скъсани дънки.

Lady Gaga performs a stripped-down version of " Hold My Hand " at the.

Прическата също изглеждаше спонтанна, като Лейди Гага бе или с малко, или без никакъв грим. От сцената на Оскарите тя разясни, че е написала песента за кино лентата в мазето на студиото си и тя е доста персонална за нея. Защото съгласно Гага с цел да преминем през живота имаме потребност от доста обич.
 Оскари 2023, Хали Бери, Уил Смит и за какво актрисата размени артиста на сцената
Кой размени Уил Смит на Оскарите

Наложителна рокада

В последна сметка и тя, и Риана, която също извърши номинираната си за Оскар песен  " Lift Me Up ", отстъпиха в категорията пред  " Naatu Naatu ", написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР