През миналата седмица стана ясно, че братът на принцесата на

...
През миналата седмица стана ясно, че братът на принцесата на
Коментари Харесай

Братът на Кейт Мидълтън и традицията, която спази

През предходната седмица стана ясно, че братът на принцесата на Уелс е станал татко за първи път. Джеймс Мидълтън и брачната половинка му Ализе Тевенет бяха видяни да бутат бебешка количка в Лондон.
 Братът на Кейт Мидълтън Джеймс Мидълтън и Ализе Тевенет станаха родители
Голямата смяна за брата на Кейт Мидълтън

Джеймс Мидълтън към този момент е татко

36-годишният Джеймс разгласява няколко фотоси в профила си в Instagram, с което удостовери новината. " Той е в живота ни едвам от няколко седмици, само че те се оказаха най-специалните седмици в моя живот, да опозная дребното ни момченце. "

Братът на Кейт Мидълтън добавя, че не е бил квалифициран за невероятните страсти, които е изпитал, след раждането на бебето. Той оповестява и по какъв начин са го кръстили - Иниго. Според коментар под обявата му, името е от баски генезис и значи " оня, който слиза от планините ".

Снимките, които Джеймс е качил, са три: на едната се вижда ръчичката на детето дружно с медальон с обичаното куче на Мидълтън Ела. На втората са четири от кучетата на фамилията дружно с бебето в количка, а на третата бащата гордо носи сина си в кенгуру, като още веднъж към него са кучетата.

Джеймс Мидълтън продължи любопитна обичаи в рода си: първородното му дете е момче, сходно на тези на сестрите му. ражда принц Джордж през 2013 година, до момента в който Пипа Милъдтън ражда първото си дете Артър през 2018 година

В кралското семейство " традицията " е съвсем същата: първото дете на кралица Елизабет Втора е принц Чарлз, актуалният крал. Дъщеря й принцеса Ан първо ражда сина си Питър, а по-късно има щерка. Принцеса Даяна също става майка на синове. А принц Хари също първо се снабдява със сина, по-късно с щерка, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР