През миналата седмица Спортист (Своге) загуби с 1:3 гостуването си

...
През миналата седмица Спортист (Своге) загуби с 1:3 гостуването си
Коментари Харесай

В Своге притеснени от времето и терена

През предходната седмица Спортист (Своге) загуби с 1:3 гостуването си на Лудогорец в отсрочения 1/16-финал за Купата на България. Наставникът на " шоколадите " Ивайло Василев съобщи, че това е бил добър урок за отбора му. Добрата вест след мача в Разград е, че няма контузени и осъдени.

" Чувства се лека нотка на отмалялост у момчетата, само че въпреки всичко сме експерти. Да се надявам, че това няма да окаже въздействие в срещата с Локомотив (София). Притеснява ме времето и това дали теренът ще бъде задоволително добре квалифициран. Защото мачът ще се трансформира повече в борба, а не толкоз в тактическо надхитряне. Който е по-добрият и се приспособи, дано да завоюва ", разяснява младият треньор на Спортист пред " Тема Спорт ".
" Анализирали сме противника. Максимално сме ги разучили. Знаем мощните и слабите им страни. Във всеки мач се стремим да вземем максимума точки. Така ще е и с Локо. Мобилизирани сме на 100 %. Подготвени сме да се представим на високо равнище и желаем успеха ", добави наставникът на тима от Своге.

Тимовете към " шоколадите " в класирането - Хебър (Пазарджик) и Септември (София), стъпиха изкривено в първия пролетен кръг, което дава опция на свогенци да създадат нова значима крачка към баража за елита. Втора лига 18 кръг, понеделник 15 февруари  Локомотив (София) 13:30предстои  Спортист (Своге)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР