През миналата седмица, Sony Pictures Entertainment обявиха, че ще има

...
През миналата седмица, Sony Pictures Entertainment обявиха, че ще има
Коментари Харесай

Ще има телевизионна адаптация на Horizon: Zero Dawn и God of War

През предходната седмица, Sony Pictures Entertainment оповестиха, че ще има телевизионни акомодации на God of War и Horizon: Zero Dawn, както и пълнометражен филм по Gran Turismo, за което предават VGC.

Вероятно си спомняте, че преди две години Sony сформирането на PlayStation Productions, нова компания, чиято цел е да помогне на огромните шлагери за PlayStation да бъдат пренесени към киното и малкия екран. Ръководството на PlayStation Productions е предоставено на Асад Кизилбаш, който дава отговор за маркетинга в Sony PlayStation, както и на шефа на SIE Worldwide Studios Шон Лейдън.

Вече фотосите на The Last of Us, който е продуциран от HBO. През февруари излезе и дълго чакания филм по Uncharted, който продължава да носи съществени облаги на Sony Знаем също по този начин и за подготвяни акомодации на Ghost of Tsushima, Twisted Metal и Jak and Dexter. А в този момент разбираме и за Horizon: Zero Dawn и God of War. От обявата на VGC излиза наяве, че PlayStation са дали правата над играта за телевизия на Netflix, а God of War – на Amazon.

В други вести, свързани с PlayStation и Sony, през предходната седмица също по този начин, че Sony ще усили производството на PlayStation 5 конзоли, което е добра вест за всички, които избират да употребяват машините на компанията за игра. Освен това, от Sony потвърдиха упоритостта си да пренесат повече от своите игри за лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР