През миналата седмица Григор Димитров и Андрей Рубльов обединиха за

...
През миналата седмица Григор Димитров и Андрей Рубльов обединиха за
Коментари Харесай

Схемата на двойки в Синсинати: Григор и Рубльов с възможност за реванш на старта

През предходната седмица Григор Димитров и Андрей Рубльов сплотиха за пръв път сили на корта по време на конкуренцията в Монреал. Бъларо-руският тандем бързо съумя да се сработи на чудесно равнище и реализира сензационна победа на старта над настоящите първенци от Уимбълдън - Макс Пърсел и Матю Ебдън. Впоследствие експертите на сингъл не можаха да се опълчват на вторите поставените Марсел Гранойерс и Орасио Себайос, само че наподобява, че още другата седмица ще имат опция за реванш.

Това е по този начин, тъй като Димитров и Рубльов взеха решение да си партнират и на Мастърса в Синсинати, където в откриващия кръг пред тях се обрисува сложната задача да се изправят против Даниел Еванс и Джон Пиърс, които сега не престават присъединяване си в Монреал и се класираха за полуфиналите. Евентуална победа за родния ни представител и международния осем осем пък би означавала евентуален нов конфликт с Гранойерс и Себайос, а в същата половина откриха място финалистите от Ролан Гарос - Жан-Жулиен Роже и Марсело Аревало, както и олимпийските първенци Мате Павич и Никола Мектич.

Водачи на схемата са Джо Солсбъри и Раджийв Рам, които се обрисува да открият присъединяване с извънредно любопитен дуел, защото на пътя им вероятно ще застанат Ник Кирьос и Танаси Кокинакис, които през сезона завоюваха купата на Аустрелиън Оупън и се борят за класиране на финалния Мастърс в края на годината.

Ето и цялостен чоп за двойковия шампионат в Синсинати:

Cincinnati ATP Masters 1000 Doubles draw
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР