През миналата седмица френското студио Asobo представи премиерната дата на

...
През миналата седмица френското студио Asobo представи премиерната дата на
Коментари Харесай

Asobo за промените във втората част на A Plague Tale

През предходната седмица френското студио Asobo показа премиерната дата на A Plague Tale: Requiem, продължение на хитовото заглавие от 2019 A Plague Tale: Innocence. Заедно с това те демонстрираха нов геймплей към играта, както и информация за нея.

От думите на хората от Asobo пред формалния блог на PlayStation разбираме, че Requiem ще е една същинска еволюция на историята на Амисия и Хюго.

На първо място би трябвало да се спомене нещо доста значимо за Requiem, споделени от Себастиен Ренард, водещ сценарист на продължението. Пред играчите ще бъде показан напълно нов район. Амисия и Хюго напущат Париж, с цел да се впуснат в едно премеждие в Прованс.

„Пътищата на Прованс са непредсказуеми и заплахата дебне отвред: банди от наемници, засади и непрекъснато безмилостната природа на тяхното време – фактът, че елементарните селяни нямат благосклонност към никого. И да не забравяме плъховете и чумата, още една контузия, пред която ще би трябвало да се изправят до момента в който гледат по какъв начин светът към тях се разпада. Чумата ги следва по един драматичен начин“, споделя Ренард.

От друга страна, връзката сред Хюго и Амисия се ускорява. С времето, Хюго е почнал да управлява своите сили, само че към момента не ги владее дотам и те могат, както да ги спасят, по този начин и да ги погуби. Амисия и съзрява и този развой кара младото момиче да си задава въпроси. Невинността последователно я е изоставила и тя употребява тази смяна, с цел да пази по-силно Хюго. Освен новата карта, история, умения и оръжия, като да вземем за пример лък, играещите ще могат да употребяват уменията на Хюго. Ще бъдат показани нови персонажи – възрастни, които ще се опитат да оказват помощ на нашите герои.

A Plague Tale: Requiem излиза на 18-ти октомври за сегашното конзолно потомство, Nintendo Switch и лични компютри, както и Xbox Game Pass и Game Pass for PC от ден първи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР