През миналата година, почитателите на Assassin’s Creed получиха следващата част

...
През миналата година, почитателите на Assassin’s Creed получиха следващата част
Коментари Харесай

Ubisoft забавя следващото допълнение за Assassin’s Creed Valhalla

През предходната година, феновете на Assassin’s Creed получиха идната част от поредицата с едно в действителност огромно продължение в лицето на Valhalla. Самите Ubisoft нямат желание да изоставят играта към момента, която апропо чака своето първо допълнение. Чакането обаче ще продължи още известно време, защото студиото се нуждае от него, с цел да нанесе някои довършителни линии. Wrath of the Druids, както е името на експанжъна, трябваше да се появи в края на този месец. Wrath of the Druids се явява огромно обновяване за AC:Valhalla, което следва безплатното събитие Ostara Festival, което завърши на 18-ти този месец, а след неговата поява се чака появяването на напълно нов режим, който ще е безвъзмезден. Wrath of the Druids ви води към Ирландия, където ще би трябвало да откриете членовете на загадъчен друидски фетиш.

„С цел доставянето на едно приключено прекарване се нуждаем от още време. Датата на излизане на Wrath of the Druids към този момент е 13-ти май. Работим по публикация, в която ще дадем повече информация и ще споделим детайлности за процеса по разработка. Благодарим ви за търпението“, написаха от Ubisoft в Twitter.

В други вести, свързани със сериите, през предходната седмица се появи изявление със старши сценариста на Valhalla в The Gamer, в което той загатва за вероятната последваща дестинация на фамозния асасин. Подчертавайки това, че краят на Valhalla допуска огромно многообразие от благоприятни условия за продължението, Ален Мерсиека приказва за неразкрития капацитет от сериите на Бразилия и Южна Америка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР