През миналата година над 50 000 души са посетили Вършец.

...
През миналата година над 50 000 души са посетили Вършец.
Коментари Харесай

Силен туристически сезон отчитат от община Вършец

През предходната година над 50 000 души са посетили Вършец. Постепенно курортният град стартира да си връща славата на мечтана туристическа дестинация.
“Вършец разполага с минерална вода с потвърдени качества, чист въздух, развита спортна инфраструктура и доста паркове”, акцентира кметът на Вършец Иван Лазаров. "Има капиталов интерес за къща за посетители и за дребни фамилни хотели. Около 5 или 6 плана, които са на друг стадий сега на координиране и осъществяване, са постъпили като капиталови планове в община Вършец. Надявам се, че ще продължи ползата и този вид туристическа услуга ще продължи да се развива ", добави той.
През миналата година беше открита една нова къща за посетители, три заведения за хранене и развлечения и два обекта, предлагащи стаи за посетители. Легловата база е била цялостна на 100 % през месец август, когато Вършец отбелязва празника на града и минералната вода. В продължение на един месец гостите се любуваха на богата музикална стратегия и се срещнаха с локалния обичай и фолклор. За студентския празник, за Коледа и Нова година, местата в хотелите и къщите за посетители във Вършец бяха резервирани и изчерпани още през лятото, прецизират от локалния Туристически информативен център.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР