През миналата 2018 г. една от големите новини на Google

...
През миналата 2018 г. една от големите новини на Google
Коментари Харесай

Google+ за потребители ще бъде изключен на 2 април

През предходната 2018 година една от огромните вести на Гугъл бе, че ще постави завършек на своята обществена мрежа „ Google+ “. Днес към този момент е ясна и точната дата, на която ще се случи това – 2-ри април 2019 година Тогава от Гугъл ще стартират да трият цялото потребителско наличие : Google+ страници, фотоси, видеоклипове и други. Изключването обаче ще обхване единствено потребителската част на мрежата, оповестяват от.

Всички Google+ приложения също ще бъдат изключени, като тези, които съставляват опасност за сигурността на консуматори, техните устройства и данни ще бъдат изключени още на 7-ми март.
Google+ is Officially Shutting Down on April 2nd. +
— StPaulMarketingTeam (@StPaulMarketing) Ако вашата компания употребява Google+ за бизнес цели, съгласно представители от Гугъл хората към момента ще могат да употребяват платформата в близко бъдеще.

Google+ се появи във време, когато обществените мрежи Фейсбук и Twitter се бяха наложили, като от Гугъл се пробваха да ги конкурират, само че Google+ в никакъв случай не доближи тяхната известност и потребителски дял. Редица решения в потребителския интерфейс не бяха интуитивни, а някои по-късни решения като отделянето на фотосите и чата в обособени платформи, също способстваха за отвод на потребителите от обществената мрежа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР