През месец юни тази година лекарите поставили на 11-годишно момиченце

...
През месец юни тази година лекарите поставили на 11-годишно момиченце
Коментари Харесай

Чудо! 11-годишно момиченце се излекува от смъртоносна болест

През месец юни тази година лекарите сложили на 11-годишно момиченце от американския щат Тексас страшна диагноза – недоброкачествен израстък на мозъка в финален етап, който не предстои на лекуване. Роксли Дос била подложена на лъчева терапия за да бъде продължен животът й с няколко месеца, само че експертите били уверени на 100%, че момичето няма да доживее до края на годината, написа Блиц.

 
За всеобщо удивление обаче, прогнозата им не се сбъднала. Освен това, все още магнитният резонанс демонстрира, че туморът е липсващ безследно. Лекарите не могат да обяснят случилото се, защото, съгласно научните данни, това е невероятно.

 
Медиците признават, че досега не са се сблъсквали с сходна спонтанна и бърза регресия на огромен недоброкачествен израстък на мозъка, т.е. случилото се може да се назова единствено с една дума – същинско знамение.


 
Редкият нападателен израстък, открит в мозъка на Дос, годишно се среща при 200-300 американци и всеки един от тях се счита за жертван. Рядко някой претърпява и девет месеца след откриването на болестта.

И защото 11-годишното момиченце е неповторим пациент, лекарите считат деликатно да изследват имунната й система, с цел да дефинират по какъв начин организмът й е съумял да се опълчи на смъртоносното заболяване. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР