През месец юни криминалният контингент на територията на област Враца

...
През месец юни криминалният контингент на територията на област Враца
Коментари Харесай

Криминални хроники: 3 палежа и 5 жестоки побоя само за месец във Врачанско

През месец юни престъпният контингент на територията на област Враца се е успокоил доста, научи организация BulNews. Статистиката демонстрира, че за интервала на територията на региона са станали 5 измами, 4 от които телефонни, а 2 от тях са били на територията на Оряхово и са разкрити. От Министерство на вътрешните работи регистрираха още и 3 палежа, както и 5 жестоки побоя, при които потърпевшите са със съществени телесни повреди.
Справката на полицията сочи, че за интервала са регистрирани 200 заявителски материали, до момента в който за май са били 289, което е 22% понижение на записаните закононарушения. Разкритите за месеца са 126, като откритите причинители са едвам 49.
През юни са регистрирани и 2 хулиганства и 7 закононарушения свързани с опиати.
Важен дял за позитивните резултати, е непрекъснатата превантивна работа и профилираните интервенции във всички обитаеми места от района. Характерно за летните месеци е увеличението броя на неправоспособни водачи на мотоциклети и мотопеди, като това събитие е по-силно изразено в дребните обитаеми места. С цел надзор и предварителна защита на сходни нарушавания, полицейските чиновници работят в непрестанно взаимоотношение с локалните управляващи, които оказват нужното подпомагане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР