През месец юни има точно три сатанински дни. Тогава трябва

...
През месец юни има точно три сатанински дни. Тогава трябва
Коментари Харесай

Астролози: Идат три сатанински дни, внимавайте!

През месец юни има тъкмо три демонски дни. Тогава би трябвало да бъдете доста деликатни " – това споделят астролозите и допълват: " Тези дати се падат тъкмо когато се сменят етапите на луната ".

По думите им сатанинските дни се смятат за извънредно рискови, сложни и злополучни.

" Но умерено – има какво да извършите, с цел да избегнете неприятностите в тези сложни лунни дати ", допълват астролозите.

Сатанински дни през юни 2023 година - какви рискове дебнат
Тази година астролозите назовават дните, в които се сменят етапите на луната, " дните на Хеката 2023 " - през тези интервали луната се управлява от тази древногръцка богиня на мрака и подземния свят. Тъмните страни на душата се разсънват в хората, мъчно им е да се управляват и да поддържат централизация.

Също по този начин през тези дни се усилва вероятността от произшествия, пострадвания и други неприятни обстановки.

Дни на Хеката юни 2023 година - тъкмо време

11-12 юни

Символът на Хеката през юни е Крокодилът - освобождение от ограничавания, движещ се против течението. Точният час е от 01:26 на 11 юни до 01:33 на 12 юни.

През този интервал не се поддавайте на жаждата за възмездие и провокации. Търпението и нежността ще ви оказват помощ да преминете през този енергийно неустойчив и сложен ден.

" Не проявявайте експанзия, контролирайте страстите, бъдете допустимо най-внимателни. Опитайте се да избягвате евентуално конфликтни обстановки, с цел да не извършите нещо непоправимо ", споделят астролозите.

Какво може да се прави – тези дни са удобни за щедрост, амнистия и помиряване. Тази двоякост се изяснява с обстоятелството, че вторият знак на 23-ия лунен ден е Костенурката, безсмъртна и духовно мощна. Добре е да се занимавате с ежедневна домакинска работа, оздравителни действия.

Също по този начин мощната сила на този ден ще помогне да се справите с сложни проблеми, значими въпроси, които би трябвало да бъдат решени за дълго време. Основното нещо е да насочвате силата в вярната посока, а не да я губите за дребни кавги.

29 лунен ден: 17-18 юни

Символът на третия ден от юни на Хеката е октоподът. Точният час е от 02:32 на 17 юни до 03:03 на 18 юни.

Езотериците предизвестяват, че не всички хора са в положение да устоят на най-мощната сила на последния ден от лунния месец, най-трудният от всички.

" Бъдете подготвени за огромни проблеми – изменничество, избухливи обстановки, които заплашват да се трансфорат в години на неприязън.

Най-добре е да се освободите от обстановката, да не се въвличате в спорове, да отмените всички срещи и да се концентрирайте върху вътрешния си свят. Бъдете изобретателни, също е потребно да правите действия за пречистване на тялото ", споделят астролозите.

Избягвайте огромни покупки, сключване на значими документи, всевъзможни значими повратни моменти. Също по този начин избягвайте евентуално рискови обстановки. Не търсете неприятности, не се поддавайте на досадни оферти и се доверете на интуицията си.

9 лунен ден: 26-27 юни

Символът на четвъртия ден от Хеката през юни е прилепът. Точният час е от 12:36 на 26 юни до 13:54 на 27 юни.

Денят разсънва тъмните страни в индивида, потапя ни в лъжливи илюзии. " Не приемайте подозрителни оферти, не се забърквайте в измами, не започвайте нов бизнес, никога не планирайте женитба ", споделят астролозите.

" За да забравите какво е демонски ден, прекарайте го безшумно. Ежедневните каузи ще ви отвлекат от вероятни безпричинни кавги, които заплашват 9-ти лунен ден.

Всяка активност, с изключение на креативната, изисква нараснало внимание и умишлен метод. Дръжте се на равнище, с цел да сведете до най-малко въздействието на негативната сила ", допълват астролозите.

Как Хеката може да помогне - малко митология

Въпреки обстоятелството, че в този момент Хеката се счита за настойничка на тъмнината, черното магьосничество, некромантията, в началото тя не била определяна като толкоз тъмна богиня. Напротив, Хеката била настойничка за шанса, мъдростта и триумфа в комерсиалните инициативи.

" Научете се да насочвате нейната сила, която е в разгара си по време на промяната на етапите на луната, към позитивното и ще можете да достигнете ново, по-добро равнище на знание и себереализация ", поучават астролозите.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР