През месец ноември Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич) ще

...
През месец ноември Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич) ще
Коментари Харесай

ОИЦ-Добрич ще участва в Общата кампания на Мрежата от ОИЦ за 2022

През месец ноември Областен информативен център – Добрич (ОИЦ-Добрич) ще взе участие в Общата акция на Мрежата от ОИЦ за 2022 година, отдадена на новите стратегии на България, съфинансирани от Европейски Съюз за програмен интервал 2021-2027 година

Целта е да се показват новите стратегии, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено ръководство за интервала 2021-2027 година – цели, финансиране, параленост с предходния програмен интервал, идни и отворени процедури за кандидатстване и така нататък, както и да се разпространява националната законодателна рамка за новия програмен интервал.

Информационното  събитие, част от Общата самодейност за 2022 година, ще се организира хибридно на 30 ноември 2022 година, от 9:30 часа в огромна заседателна зала, ет. 2, Община град Добрич и онлайн на страницата на центъра във Facebook.

Ноември месец специалистите от ОИЦ-Добрич ще организира и осведомителни събития на тема „ Актуални благоприятни условия за финансиране с европейски средства “  както следва:
гр. Тервел – 16 ноември (сряда) 2022 година, от 10:00 часа, в заседателната зала на Община Тервел;гр. Шабла – 18 ноември (петък) 2022 година, от 10:00 часа, в пленарната зала, ет. 2 на Община Шабла;гр. Каварна – 22 ноември (вторник) 2022 година, от 10:00 часа, в заседателната зала, ет. 1 на Община Каварна;с. Крушари – 24 ноември (четвъртък), от 15:00 в заседателната зала на община Крушари.
По време на срещите ще бъдат показани настоящи и идни процедури за кандидатстване. Експертите от центъра ще срещнат присъстващите и с отворената процедура по подмярка 6.1 „ Стартова помощ за млади аграрни стопани “ от Програмата за развиване на селските региони 2014 – 2020 година, благоприятни условия за финансиране на единични ограничения за сила от възобновими източници за семейства, енергийна обновяване за общини, жители и предприятия, и други. Присъстващите ще бъдат осведомени и с метода на кандидатстване, критериите за оценка и договаряне.

Всички събития на ОИЦ- Добрич са със свободен достъп и са изцяло безвъзмездни.

Поканени са всички заинтригувани страни – евентуални и сегашни бенефициенти по стратегиите, локалните управляващи, академичната общественост, представители на бизнеса, младежи, медии, необятна общност и други

Всички събития на ОИЦ-Добрич са със свободен достъп и са ориентирани към необятен кръг евентуални бенефициенти – представители на общинска администрация, общински съветници, кметове и кметски наместници, снабдители на обществени услуги, неправителствени организации, работодатели, притежатели на предприятия, аграрни стопани, жители и медии. Всички присъстващи ще получат осведомителни и рекламни материали.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР