През месец ноември феновете на най-успешния български медицински сериал ще

...
През месец ноември феновете на най-успешния български медицински сериал ще
Коментари Харесай

Дъщерята на Юлиан Вергов с роля в Откраднат живот

През месец ноември почитателите на най-успешния български медицински сериал ще получат дълго чаканата опция да се срещнат с обичаните си артисти на особено събитие. Въпроси, свързани с най-интересните моменти от фотосите, подписи и атрактивни изненади ще бъдат част от звездното събитие, което ще се организира на 11 ноември от 17:00 ч.

Истинските фенове на сериала ще имат опция да чуят най-интересното от продуцента на „ Откраднат живот “ – Евтим Милошев и звездите на хитовата продукция.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
Екстремни обстановки ще съпътстват героите в новите епизоди на сериала, тази седмица по NOVA. Доцент Банков ще бъде подложен на ръба сред живота и гибелта, която ще бъде и първата смяна в връзките му с доктор Огнянова. Д-р Романова ще се изправи пред огромния въпрос – да признае всичко и да остави вечно незабавното поделение или да не помни случилото се с Калин.

Тази вечер от 20:00 ч. феновете на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “ ще видят още един специфичен посетител в ролята на пациент. Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, ще прекрачи прага на МБАЛ „ Св. Кирил “, с цел да стане част от нов медицински проблем.

По време на днешното издание на "На кафе " водещата Гала разкри, че Алена ще бъде в ролята на 15-годишната Алиша. Тя ще се окаже „ ябълката на раздора “ в връзките на Вяра и Борис, на които още веднъж ще се наложи да обясняват персонални връзки на територията на болничното заведение.
 откраднат живот
Какъв случай ще претърпи доцент Банков? Ще бъде ли подложен брака на Калин и бъдещето на Романова на карта? – феновете ще схванат тази седмица в епизодите от вторник до четвъртък, в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на "Откраднат живот " във Фейсбук, а всички епизоди можете да гледате още веднъж в NOVA PLAY.
 откраднат живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР