През месец май всеки, който сключи двугодишен договор за услугата

...
През месец май всеки, който сключи двугодишен договор за услугата
Коментари Харесай

Бърз и неограничен интернет у дома през 5G от Yettel

През месец май всеки, който подписа двугодишен контракт за услугата " Интернет за дома " , получава промоционален абонамент от 1 лева на месец за първите три месеца от своя контракт.

Услугата съставлява бърз, безкабелен интернет с безграничен трафик , възложен през 5G мобилната мрежа на Yettel . С нея получавате интернет връзка, на която можете да разчитате у дома, на вилата или в офиса, както и опцията за по едно и също време свързване на до 128 Wi-Fi устройства.

Yettel предлага висок клас 5G Wi-Fi съоръжение в два разновидността, които зависят от техническата опция на адреса - вътрешно, със независима апаратура, или външно - с инженерна апаратура.

5G тарифните проекти, които настоящо се оферират, са три и главно се разграничават по отношение на оптималната достижима скорост на събаряне и качване. Тарифният проект, който може да се задейства, и скоростта, която може да се даде, зависят от равнището на сигнала на дадения от клиента адрес.

От 10 юни 2021 година, дружно със старта на 5G мрежата на Yettel , операторът стартира да предлага достъп до домакински интернет през мобилна мрежа в 8 града на България. Близо една година след старта на услугата се следи всеобщо и непрестанно увеличение в покритието на 5G мрежата. В момента " Интернет за дома " е налична в 96 обитаеми места и в над 200 други по-малки и по-слабо обитаеми зони в страната и предлага скорости до 300 Mbps. Текущо, мрежата на Yettel има покритие с опция за даване на услугата " Интернет за дома " на 1.7 милиона семейства.

Повече информация за услугата " Интернет за дома " можете да откриете на както и в това
 Снимка 574365
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР