През месец май традиционно Издателска къща Хермес и книжарници Хермес

...
През месец май традиционно Издателска къща Хермес и книжарници Хермес
Коментари Харесай

Започват дни на българската книга

През месец май обичайно Издателска къща Хермес и книжарници Хермес афишират Дни на българската книга. За начало на акцията е определен 11 май – Денят на светите братя Кирил и Методий. А финалът й ще бъде на 24 май – Деня на българската култура и просвета. Между тези две знакови дати ще има доста събития, целящи разпространение на българските създатели.

Българската книга става фокус на издателската стратегия и комерсиалната процедура на " Хермес " през целия месец. След " Светът на вярата " – първата книга от трилогията " Солунските братя " на Слав Хр. Караславов, през май ще излязат " Има такава страна " от Тони Николов и " Хълмът на Данов " от Недялко Славов. Между 11 и 24 май 100 книги от български създатели ще се продават с до 40% отстъпка в електронна книжарница Хермес – www.hermesbooks.bg.

В акцията се включват и книжарници Хермес, където при покупка над 30 лева клиентите ще получават подарък книга от български създател. Водени от концепцията, че е значимо освен да се оферират книгите на родните писатели, само че и да се дава опция на читателите да се срещат с тях, през май " Хермес " планува срещи със знакови имена в родната литература в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Силистра, Враца и други Сред тях са Владимир Зарев, Александър Секулов, Неда Антонова, Георги Константинов, Костадин Костадинов, Емил Андреев, Тони Николов и др.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР