През месец май тази година, Ford представи електрическа версия на

...
През месец май тази година, Ford представи електрическа версия на
Коментари Харесай

Ford разкри характеристиките на електрическия E-Transit Custom

През месец май тази година, Ford показа електрическа версия на по-малкия бус в своето портфолио – Transit Custom. Тогава компанията не разкри доста детайлности за лекотоварния автомобил, само че за сметка на това го направи по-рано през днешния ден, давайки подробни елементи за модела. Той ще се сглобява в завода на марката в Турция от есента на идната година.
`Ford

E-Transit Custom ще се предлага в къса и дълга база с оптималната товароносимост от 1100 кг и потенциал на изтегляне от 2 тона. Задвижването ще се обезпечава от електромотор с мощ от 135 конски сили или 217 конски сили с оптимален въртящ миг от 415 нютон метра при двете версии. Дължината за товарене при дългата версия доближава 3.4 метра, а размерът е сред 5.8 и 9 кубични метра.
`Ford

Батерията е с потенциал от 74кВч и употребява кафези като тези при пикапа Ф-150 Lightning. Тя обезпечава до 380 километра пробег с едно зареждане, а бързо зареждане на 125кВ станция разрешава допълнение на батерията от 15 до 80% в границите на 41 минути. Бусът предлага и в двете посоки зареждане до 2.3кВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР