През месец май, Пловдив Плаза поде инициативата да допълни и

...
През месец май, Пловдив Плаза поде инициативата да допълни и
Коментари Харесай

Plovdiv Plaza Mall дари стотици заглавия, които бяха посочени като нужни за подмяна на Народна библиотека „Иван Вазов“

През месец май, Пловдив Плаза поде самодейността да добави и подмени част от литературните издания в Народна библиотека „ Иван Вазов “. Механизмът на осъществяване бе обикновен, само че под формата на обязаност с посетителите – на елементарен деен линк, имаха опция да записват номер на касова записка, от всеки един обект в комерсиалния център и да дарени индиректно за огромната акция " Да помогнем на Пловдив да чете повече ", проведена от един от най-големите търговски центрове в града. В продължение на месец, от % от покупките на посетителите са заделяни средства, с които са готови чисто нови книгите за дарението.  Заглавията са посочени от Библиотеката и са подбрани по правилните години на издаване и допълнитени критетии, за да покрият оптимално количество области на литературата, изкуството и науката. Директорът на НБ „ Иван Вазов “ Димитър Минев и основният библиотекар в отдел „ Комплектуване “, ” “Продължаващи издания и интернационален продан “ също бяха дейни участници в процеса на приемане на дарението от представители на комерсиалния център.
Прочетете още
Списъците от библиотеката съдържаха заглавия, които обгръщат и разнообразни посоки на висшето обучение като медицина,, планувани бяха и книги за бъдещи родители, както и обхващащи наложителните четива за децата, които са в учебна възраст и дават отговор на критериите за учебните летни описи за началните класове.

В идващите фрагменти може да се насладите на целия развой по подготовката от близо и да наблюдавате предаването на литературата.

С тази своя акция, Plovdiv Plaza Mall желае да даде подтик на положителния образец и да сложи началото на повече дарителски начинания, които да имат социална значителност и да обръщат взор към публичните потребности.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР