През месец март програмата на Драматично-куклен театър-Враца обещава разнообразие от

...
През месец март програмата на Драматично-куклен театър-Враца обещава разнообразие от
Коментари Харесай

Драматично-куклен театър-Враца с разнообразие от постановки, турнета и вълнуващи премиери през март

През месец март програмата на Драматично-куклен театър-Враца дава обещание многообразие от постановки, турнета и впечатляващи министър председатели за феновете на театралното изкуство. През първия месец на пролетта едно от най-вълнуващите събития е идната премиера на постановката „ Убийството на Гонзаго “ от Недялко Йорданов с режисьор Пресиян Кузов. Пиесата, която е четвъртото ново заглавие на врачанския спектакъл за последните три месеца, ще бъде показана пред врачанската аудитория на 6 и 7 март от 19 ч. в камерна зала. В спектакъла вземат участие актьорите Борислав Сарафанов, Цветана Горкиева, Петър Горанов, Ивайло Вълчев, Теодор Софрониев, Борислав Борисов, Анастас Жайгаров и Кирил Стаменов. В две от основните функции феновете ще могат да видят и новите млади попълнения в трупата на театъра- Велина Георгиева и София Джустрова. Сценограф на представлението е Габриела Кърджилова, а музиката е на Дамян Михайлов. 
Най-новият театър на Драматично-куклен театър-Враца е модерна интерпретация на класическо произведение с впечатляващ сценографски дизайн и надарен актьорски състав, който дава обещание да раздруса сетивата на публиката и да й даде неповторимо преживяване.
Освен представленията на врачанска сцена, екипът на театъра е подготвил и турнета в разнообразни градове на страната. На 9 март, /събота/, хитовата комедия в репертоара на трупата „ Извън надзор “ от Рей Куни гостува на сцената на Народно читалище " Самообразование " в Приморско, а на 15 март, /петък/, представлението ще бъде изиграно на огромна сцена в столичния спектакъл „ Сълза и смях “. Два дни по-късно, на 17 март, /неделя/, софийските фенове ще имат опция да се насладят и на спектакъла „ Гимнастика за бременни “ от Здрава Каменова в Театро „ Отсам канала “. На 21 март, /четвъртък/, премиерната комедия на врачанския спектакъл „ Роклята дезертьор “ от Щефан Фьогел “ ще зарадва жителите на Велинград, а на 25 март, /понеделник/, брилянтната комедия ще се играе в Карлово. 
За най-малките фенове екипът на театъра е подготвил редица от срещи в детски градини, турнета в селата Брусен, Врачеш, Скравена, както и уикенди с детските спектакли „ Пижо и Пенда “, „ Приключение на горската полянка “, " Една история с две мишки " от Жан дьо Лафонтен, " Не пресичай на алено ". В рамките на мартенския репертоар, врачанският спектакъл ще зарадва дребните си фенове и с премиера на най-новия детски театър в своя афиш-  „ Грозното патенце “ по Ханск К. Андерсен с режисьор Мария Банова.  
Подробности, по отношение на програмата и билетите, може да откриете на нашия , както и на формалната ни 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР