През месец февруари мобилните екипи на ОДМВР-София ще посетят малките

...
През месец февруари мобилните екипи на ОДМВР-София ще посетят малките
Коментари Харесай

ОДМВР-София насочва фокуса си към селата в областта

През месец февруари мобилните екипи на ОДМВР-София ще посетят дребните обитаеми места . В състава им са включени служители от охранителна, престъпна и икономическа полиция, както и чиновник на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията..

Целта на визитите е постигането на по-ефективни резултати в противодействието на стандартната престъпност и опазването на публичния ред в дребните обитаеми места. На ежемесечните срещи се дава опция на жителите и представителите на локалната власт да подават сигнали за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, за нарушавания на публичния ред и за осъществени закононарушения , както и сигнали, налагащи предприемане на дейности от други способени институции.

На 1 февруари от 10:00 часа до 16:00 часа  ще бъдат посетени селата Томпсън, Реброво, Луково и Редина на територията на Районно управление-Своге.

На 8 февруари от 10:00 часа до 16:00 часа ще бъдат посетени селата Лъга, Малки Искър, Брусен и Лопян на територията на Районно управление-Етрополе. 

На  15 февруари от 10.00ч. до 16.00 часа ще бъдат посетени селата Чавдар, Карлиево, Душанци и Смолско на територията на Районно управление-Пирдоп. 

На 22 февруари от 10:00 часа до 16:00 часа ще бъдат посетени селата Априлово, Гайтанево, Горна Малина и Белополци на територията на Районно управление-Елин Пелин. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР