През май Ценко Чоков беше осъден на 4,5 години затвор

...
През май Ценко Чоков беше осъден на 4,5 години затвор
Коментари Харесай

Лоши Новини За Ценко Чоков След Издънката В Ресторанта!

През май Ценко Чоков беше наказан на 4,5 години затвор за похищение, побой и палеж, а в края на септември Специализираният апелативен съд го пусна под домакински арест. Основният претекст на магистратите да го освободят от килията бе влошеното здравословно положение на скандалния властник. Съдът одобри, че той страда от диабет, диабетна полиневропатия, няколко язви, дискова болест, урологично заболяване, неотдавна е претърпял интервенция, а му предстояли и други.

Към сегашния миг делото се намира в правосъдна фаза. Апелативният профилиран углавен съд преглежда като втора правосъдна инстанция наказателното произвеждане против Ценко Чоков и други подсъдими.

Апелативните спецпрокурори допълват, че желаят арест за някогашния кмет на Галиче и заради очевидната липса на спънки от здравословно естество да търпи най-тежката мярка за неотклонение.

По мотив изявленията в медиите за това, че Чоков се намира в положително здравословно положение, Софийската районна прокуратура пък се е самосезирала и е образувала наказателно произвеждане за умишлено предоставяне на погрешно умозаключение за здравословното положение на Ценко Чоков пред съда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР