През май смартфоните от серията Galaxy на Samsung се предлагат

...
През май смартфоните от серията Galaxy на Samsung се предлагат
Коментари Харесай

Флагманите на Samsung през май идват с отстъпка до 500 лева и план Unlimited от А1

През май смарт телефоните от серията Galaxy на Samsung се оферират от А1 на специфични промоционални цени с отстъпки до 500 лв. от цената в брой. 5G устройствата се оферират с проект Unlimited с 50% отстъпка за първите 6 месеца от контракта и в разнообразни разновидности на паметта.

В промоцията, която идва в точния момент за подготовката за абитуриентските балове, вземат участие моделите Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip5, Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Z Fold4.



Кои са флагманите на Samsung:
Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24 разполага с 6,4-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2x екран, който обезпечава повече екран с оптимални цветове и контрастност, с помощта на технологията Vision Booster.

Устройството има 3 съществени камери (50MP+10MP+12MP) и 12-мегапикселова селфи камера, позволяващи снимане на фрагменти с високо качество даже при отдалечено снимане с умното решение AI Zoom. 5G смарт телефонът има моден дизайн с разновидни цветове и идва в комплект с безжични слушалки ttec MODE от А1.

През сегашния месец Samsung Galaxy S24 256GB може да бъде закупен с 300 лв. отстъпка против 949,99 лв. в брой с проект Unlimited от А1.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra e най-високият клас смарт телефон от новата серия Galaxy S24 и през май се предлага с 300 лв. отстъпка за 1759,99 лв. в брой с проект от А1.

Моделът е с мощна 200-мегапикселова съществена камера, придружавана от 50MP и 10MP обективи, както и 12-мегапикселова предна камера. С такава камера всеки кадър наподобява като от професионален уред, а функционалностите на Galaxy AI, които Samsung дава, придвижват преживяването по време на снимане на друго равнище.

Освен с мощна камера, 5G смарт телефонът е екипиран и с огромна 5000 mAh батерия с опция за супербързо зареждане. Така даже в най-натоварените дни, смарт телефонът няма да ни съобщи.
Samsung Galaxy Z Fold5
Най-новият модел от серията Fold разполага с тройна съществена камера (50MP + 12MP + 10MP) и две селфи камери - 10-мегапикселова на външен екран и 4 MP на вътрешния.

Благодарение на сгъваемия формфактор, опция за висококачествено селфи има и с главната камера, до момента в който се гледате на главния екран.

Дизайнът на пантата също е усъвършенстван, което го прави по-тънък и лек от неговия предходник. С огромният, 7,6 инчов екран при разтвор, който този модел обезпечава, игрите, четенето на книги или гледане на филми е по-приятно в сравнение с всеки различен смарт телефон с по-малък екран.
Samsung Galaxy Z Flip5
За феновете на по-компактни и функционални устройства Samsung Galaxy Flip5 е идеалното решение. Последният модел от Z Flip серията е с още по-голям 3,4-инчов външен екран и разрешава улеснение при носене и прибиране, до момента в който в това време обезпечава и огромен екран за следене на всичко.

Снимането с този смарт телефон е комфортно и елементарно с FlexCam – единственото, което би трябвало да извършите е да си изберете камера и ъгъл на снимане.

Той идва в 4 красиви нюанса (Мента, Графит, Естествен памук, Лавандула) и през май е наличен на промоционална цена от А1. Galaxy Z Flip5 256GB може да бъде закупен с понижение от 500 лв. за 849,99 лв. в брой с проект Unlimited и отстъпка от 50% за първите 6 месеца на контракта.
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 е по-достъпен модел, който през месец май се предлага с 500 лв. отстъпка против 459,99 лв. в брой за 128 GB и 549,99 лв. за 256 GB от А1. Моделът също идва в комплект с безжични слушалки ttec MODE и 50% отстъпка за първите 6 месеца от Unlimited проекта.

Galaxy S23 разполага с Dynamic AMOLED 2X екран и висока резолюция, както и мощен процесор -Snapdragon® 8 Gen 2. Основната камера се състои от 50MP+12MP+10MP, а предната селфи камера е 12-мегапикселова. Батерията на Samsung Galaxy S23 е 3900 mAh и разрешава дълго време на интензивно потребление, а с усъвършенстваните функционалности за Nightography, даже моментите на мрачно биват запаметявани в красиви фрагменти.

Част от промоционалната акция на А1 през май са и Samsung Galaxy S24+, Samsung Galaxy Flip4, Samsung Galaxy Fold4, Samsung Galaxy S23+ и Samsung Galaxy S23 Ultra, като всеки от тях може да бъде закупен на специфична цена с отстъпка до 500 лв..
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР