През май миналата година 53-годишният британец Тимъти Саутърн е на

...
През май миналата година 53-годишният британец Тимъти Саутърн е на
Коментари Харесай

Да починеш след опит да изпиеш 21 коктейла

През май предходната година 53-годишният британец Тимъти Саутърн е на отмора в Ямайка със сестра си, децата си и други свои родственици, когато се случва покруса поради едно напълно неуместно предизвикателство.
 TikTok-ърът Дейвид Баертен, който инсценира гибелта си, с цел да даде урок на фамилията си
Мъжът, който инсценира гибелта си и се появи на погребението си с хеликоптер

Не просто неприятна смешка, а проект с обръщение

След като среща две канадки, мъжът взема решение да се провокира до среднощ да изпие всички 21 коктейла от менюто в бара на хотела. А преди този момент към този момент е пил бренди и бира. След като изпива 12 от коктейлите, той отива в стаята си, където хора му се притичват на помощ, към този момент откакто схващат, че нещо не е наред.

Един от тях споделя, че са заварили Тимъти да се задушава. Поставили са го в легнало състояние и са повикали кола за спешна помощ. Междувременно е повърнал, само че не е реагирал на хората, които са го викали по име.

Положението се е влошило, когато температурата му е почнала да спада и не е напипан пулс. По думите на очевидците здравната сестра, която е пристигнала на място, е правила опити да му помогне, само че безрезултатно. Освен това те настояват, че отношението на сестрата е било неприятно, а дейностите ѝ некомпетентни.
 Снимка 625315

За страдание британецът почива. Патолог от Ямайка показва като причина за гибелта " изострен гастроентерит, породен от потреблението на алкохол ".

След гибелта на Тимъти Саутърн, фамилията му събира близо 10 000 паунда посредством GoFundMe, с цел да го върне назад в Обединеното кралство. Това се постанова, защото излиза наяве, че застраховката му не е била дейна.

В изказването за акцията на семейство Саутърн, представено от Daily Mail написа: " Знаем, че баща беше обичан от толкоз доста хора и има другари по целия свят, той е най-големият воин, който множеството от тях са срещали. Надяваме се, като създадем това, да се опитаме да съберем колкото се може повече пари, с цел да го върнем вкъщи, тъй че ние, като семейство, да можем да се сбогуваме. Всичко, което остане от събраните средства, ще отиде за благотворителната организация MIND. "
 Бела Монтоя - дамата, която “оживя ” откакто първо е оповестена за мъртва
Да се окажеш в ковчег още преди да си умрял

Като от кино лентата на ужасите, само че в действителност

Няма информация обаче дали някакви парични средства в последна сметка отиват за щедрост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР