През май месец стана ясно, че Меган Фокс и съпругът

...
През май месец стана ясно, че Меган Фокс и съпругът
Коментари Харесай

Меган Фокс и Machine Gun Kelly с пикантни подробности за връзката им

През май месец стана ясно, че Меган Фокс и брачният партньор ѝ Брайън Остин Грийн към този момент не са дружно. Очевидно всеки един от двамата бързо е съумял да преодолее раздялата, тъй като малко по-късно се появи информация, че Меган Фокс излиза с рапъра Machine Gun Kelly, а в това време някогашният ѝ брачен партньор се утешава в прегръдките на хубавицата Тина Луис.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новото гадже на актрисата
Това ли е новото гадже на Меган Фокс

Старата обич се не помни с... нова

Сега Меган Фокс и актуалната ѝ половинка Machine Gun Kelly зарадваха почитателите си с първото си взаимно изявление. Те участваха в подкаста на Лала Кент и Рандал Емет Give Them Lala... With Randall. Рандал е и режисьор на кино лентата Midnight in the Swichgrass, където вземат участие актрисата и рапъра.

Оказва се, че Меган и Колсън Бейкър (познат като Machine Gun Kelly) се срещат точно по време на фотосите на кино лентата. Актрисата не се тормози да разкрие, че любовта посред им пламва още от първия взор, допълват от USA Today.

View this post on Instagram
A post shared by colson (@machinegunkelly.__) on Jul 27, 2020 at 12:42am PDT

" Още след първата среща разбрах, че двамата се половинките на една душа. Почувствах нещо, което до този миг не бях изпитвала ", споделя актрисата. Тя добавя, че нито за момент не е желала да крие възприятията си и по тази причина незабавно е признала на рапъра както изпитва към него.

За нейна наслада привличането им е било взаимно и двамата бързо стартират връзката си. Machine Gun Kelly също не крие, че незабавно е бил притеглен от Меган, която съгласно него има най-красивите очи, които в миналото е виждал.
 Брайън Остин Грийн, Тина Луис и какво се случва след раздялата му с Меган Фокс
С тази жена ли Брайън Остин Грийн размени Меган Фокс

Около артиста несъмнено се случват доста неща

" Стоях с часове пред караваната си, с цел да изчакам Меган и двамата да тръгнем дружно към снимачната площадка ", признава още рапърът.
 Machine Gun Kelly, Меган Фокс и има ли актрисата най-красивите стъпала
Какво мисли новото гадже на Меган Фокс за... ходилата ѝ

Machine Gun Kelly и култовете му
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР