През май Heineken и Spark се обединяват в съвместна кампания

...
През май Heineken и Spark се обединяват в съвместна кампания
Коментари Харесай

Новото предложение на Heineken® стартира със съвместна инициатива със Spark

През май Heineken и Spark се сплотяват в взаимна акция „ Нула нездравословни излъчвания - 0% алкохол “. От 03 май до 03 юни всички шофиращи електрическите автомобили на Spark ще получат опцията да опитат Heineken 0.0 – безалкохолна бира след своето пътешестване. В активацията вземат участие селектирани коли на Spark и са разполагаем на всички, които умеят да се любуват на напредването с автомобил с почитание към себе си и природата, само че не желаят да се откажат от насладата на освежаваща бира.
Така с изключение на тихо и екологично пътешестване, потребителите на Spark получават и опция да опитат охладен Heineken 0.0, зареден в хладилна чанта в багажника на колите.
Heineken 0.0: страховит усет, натурални съставки.
100 % същински и 0 % алкохол.

В отговор на международната наклонност към уравновесен и здравословен метод на живот идва предлагането на световния бирен бранд с Heineken® 0.0 – безалкохолна бира. Heineken 0.0 дава мотиви за консумация когато и да е на деня и е отговор за осведомения и сдържан обожател на бира, който умее да се любува на дребните удоволствия в всекидневието си.
Heineken® 0.0 и Spark се сплотяват в взаимна самодейност „ 0/Нула нездравословни излъчвания. 0% алкохол “. Кампанията цели да сплоти напъните на двете марки в опазването на околната среда и в поддръжка на умерената и виновна консумация на алкохол. По този метод двете компании се обръщат към всички, които желаят да се любуват на шофирането по щадящ природата метод, с цел да понижат въглеродните излъчвания в града, както и към тези, които желаят да употребяват отговорно.
Spark е платформа от ново потомство за споделено пътешестване с електрически автомобили. Услугата разрешава на потребителите да намерят, резервират и наемат електромобил през мобилния си телефон, за интервал от няколко минути, часа или няколко дни. След потребление на услугата, автомобилът се освобождава в някоя от посочените в приложението зони: " синя " или " зелена " зона, безвъзмездна за електрически транспортни средства, съществени бизнес хъбове, огромни търговски центрове и част от кварталите Младост, Изток, Изгрев, Дианабад, Студентски град и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР