През май 79-годишният Робърт де Ниро изненада всички с новината,

...
През май 79-годишният Робърт де Ниро изненада всички с новината,
Коментари Харесай

Диагнозата, с която се сблъска приятелката на Робърт де Ниро след раждането

През май 79-годишният Робърт де Ниро изненада всички с новината, че неотдавна е посрещнал седмото си дете дружно с приятелката си Тифани Чен. По-късно той показа, че е извънредно благополучен и бебето е било планувано. Момиченцето се споделя Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро и е родено на 6 април, с тегло 3.600 кг.
 Защо Робърт Де Ниро към момента не е срещнал децата си с 2-месечната си щерка
Защо Робърт Де Ниро към момента не е срещнал децата си с 2-месечната си щерка

И какво е да си съзнателен родител

Откакто Робърт де Ниро и Тифани Чен са родители, са забелязвани както на открито с детето си, по този начин и без него на публично събитие. Първо изявление след щастливото събитие за двойката обаче 45-годишната майка дава чак в този момент.

За CBS Mornings тя разкрива, че след раждането е получила следродилно здравословно затруднение, което много я е уплашило. Тифани Чен разяснява, че в резултат на признаците, е била диагностицирана с парализа на Бел.

Приятелката на  разказва, че когато се прибрала у дома, усетила езика си чудноват. " Почувствах леко изтръпване, просто започнах да се сковавам. И тогава осъзнах, че чувствам лицето си необичайно. Не знаех какво е възприятието, което изпитвам. Чувствах се необичайно ", изяснява тя.

Журналистката я пита дали лицето ѝ е трансформирало типа си, на което Тифани Чен дава отговор позитивно.

Майката взема решение да се обади на доктор, откакто в един миг към този момент не може даже да се храни. " В момента, в който влязох в болничното заведение, изгубих всички лицеви функционалности ", споделя тя.
 Робърт де Ниро и Тифани Чен - първата им обществена поява дружно след раждането на детето им
Първата обществена поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Ръка за ръка на аления килим

Въпреки уплахата и поставената ѝ диагноза, Тифани Чен е към този момент добре и все по този начин фокусирана върху развъждането на дъщеричката си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР