През май 5 знака на зодиака ще имат шанс да

...
През май 5 знака на зодиака ще имат шанс да
Коментари Харесай

Живота на тези зодии се преобръща през май

През май 5 знака на зодиака ще имат късмет да излязат от черна поредност на неприятни събития. Разбира се, това се отнася единствено за тези, които не се оправят добре, написа iwoman.bg. А тези представители на знака, които към този момент се оправят добре, ще получат спомагателен заряд на шанс и животът им ще върви още по-добре.

1-8 май - Телец
На 1-8 май Венера в Телец ще покровителства този знак. Тя ще обезпечи на Телеца равнището на комфорт, от което се нуждае за добър живот.

Дните ще минат постепенно, мързеливо, умерено, тъй че Телецът ще има време да се любува на разнообразни приятни неща. Ще има доста от тези неща: пари, добра отмора, вкусна храна, красиви неща, благоприятни условия да се грижите за външния си тип и здравето си. Телецът ще сътвори усещане за проспериращи, лъскави, щастливи хора.

4-31 май - Близнаци
От 4 май Меркурий ще влезе в знака на Близнаци. Той ще даде мощ на Близнаците. Благоприятните условия за тях ще се развиват по-често. За тях ще стане по-лесно да реализират задачите си. Те ще имат опция да вършат това, в което са положителни.

Близнаците ще станат късметлии в общуването, ученето, представленията, пътуванията, медиацията.

От 30 май Меркурий ще стартира да се движи ретроградно. Това ще даде на Близнаците опция да поправят нещо в предишното. Те ще се върнат към несполучлив проблем или несполучлив случай и ще го създадат по друг метод. Този втори опит ще бъде сполучлив.

1-13 май - Водолей
Юпитер във Водолей ще отвори необятно пространства за представителите на този знак. Тези, които към този момент са били в ъгъла, ще видят излаз от това.

Трябва да вярвате в шанса. Ако Водолеите откажат подаръците на ориста, няма да съумеят.

Защото разчитането единствено на себе си и вярването в постигнатото от личната ви работа е похвално, само че не и в този момент.

14-31 май - Риби
На 14 май Юпитер ще влезе в знака Риби за няколко месеца. Той ще отвори благоприятни условия за Риби, които не са били там преди. Качеството на живот на всеки ще се усъвършенства и тези Риби, които са имали крах, ще изпитат необикновено облекчение. За тях ще стане доста по-лесно. Ще има късмет да се измъкнете един път вечно от проблемите и коренно да подобрите стандарта на живот.

Ако някои въпроси са били незаслужено решени за тях, справедливостта ще бъде възобновена. При нови събития всичко ще се обърне в тяхна изгода.

26 май - Стрелец
Това е единственият ден, който ще даде малко (и може би ще отнеме) на тези, които се оправят добре.

Те ще могат да изплатят дълга, който им пречи да живеят, да се отърват от заболяването, да изпратят мъчителна връзка в предишното и като цяло да се сбогуват с това, което е създавало дискомфорт.

Това може да е мъчително, изключително в случай че същинската причина за нещастието напълно не е това, което мисли Стрелецът. Не се разстройвайте: след „ загубата “ животът ви ще бъде по-добър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР