През май 2024 година е българската премиера на Кралството на

...
През май 2024 година е българската премиера на Кралството на
Коментари Харесай

Планетата на маймуните“ се завръща през май 2024 година

През май 2024 година е българската премиера на „ Кралството на планетата на маймуните “. Един от най-успешните и авторитетни франчайзи в историята на киното се завръща на огромния екран с дълго чаканата нова част от поредицата – приказен героичен екшън, разясняват от „ Форум филм “.

Действието на кино лентата води няколко генерации след ръководството на Цезар, когато маймуните към този момент са доминантният тип, живеещ в естетика, а хората претърпяват като диваци, спотайващи се в сенките. Нов деспотичен водач се прогласява за първия крал на приматите и стартира да гради своята империя. Младото шимпанзе Ноа се насочва на рисково странствуване, като ще сложи под въпрос всичко, което знае за предишното. Ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, по този начин и на хората. 

" Кралството на планетата на маймуните "  разкрива раждането на непредвидена нова опасност, която води до сеизмични промени. Филмът преглежда тематиките за откривателството и другите аспекти на знанието – по какъв начин то се е стопило, дружно с доказателствата за предходната цивилизация и по какъв начин неговото владеене е равно на неизмерима мощ.  

Първият филмов откъс на „ Кралството на планетата на маймуните “ разкрива, че амбициозната продукция няма да отстъпва по нищо на своите прародители и ще предложи спиращ дъха образен театър, богата трагична история и пълнокръвни герои, резултатите и маймуните още веднъж са на Wētā FX, допълват от „ Форум филм “.   

Режисьор е Уес Бол (трилогията „ Лабиринтът “), по сюжет на Патрик Ейсън („ Война на световете “), Джош Фрийдман, Рик Джафа („ Аватар: Природата на водата “) и Аманда Силвър (Prey). В функциите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дуранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР