През май 2020 г. в България ще се проведе световната

...
През май 2020 г. в България ще се проведе световната
Коментари Харесай

Очакват Барак Обама на форум в България догодина

През май 2020 година в България ще се организира международната среща на FBN NextGeneration, на която ще участват към 300 делегати от всички страни по света. Организацията има амбициозната цел и към този момент е отправила публична покана към 44-тия американски президент Барак Обама (2009-2017) за наличие на тази среща. Това заяви адв. Виктор Гугушев, президент на FBN NextGen - младежката организация на Сдружението на фамилния бизнес в утринния блок на Bloomberg TV Bulgaria.

„ Обама беше основна фигура освен в качеството си на президент, само че и със своите тактика и визии... Хубаво е визията му за бъдещето да се съобщи по някакъв метод “, безапелационен е той.

Досега Обама не е идвал у нас.

Гугушев беше част от бизнес делегацията, посетила Китай дружно с президента Румен Радев по-рано този месец. Той разяснява комерсиалните връзки сред България и азиатската страна, като уточни, че капацитетът за развиването им е доста сериозен, само че към момента не е застъпен до дъно.

„ Нямаме доста действителни планове у нас. Голяма част от плановете ни са на идейна фаза, с пожелателен темперамент “, счита младият бизнесмен.

Според него държавната ни политика би следвало да бъде по-сериозно ориентирана към разговор с Пекин, както и с привличане на вложения от китайската страна.

Откриване на банков клон на китайска банка у нас е в основата на привличането на китайски вложения, добави Гугушев, като уточни, че интерес в това отношение предявява освен China Construction Bank, само че и Bank of China, а договарянията с нея даже са в по-напреднала фаза.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР