През март в многомилионния град никой не чува твоя писък!

...
През март в многомилионния град никой не чува твоя писък!
Коментари Харесай

Новата мегазвезда Джена Ортега ще се бори за живота си в "Писък 6"

През март в многомилионния град никой не чува твоя вик! След като при започване на тази година Гоустфейс се завърна триумфално с извънредно добре признатия, както от рецензията, по този начин и от феновете " Писък ", през 2023 година иконичният палач за първи път ще се насочи към „ града, който в никакъв случай не спи “, за най-напрегнатата и кървава част от франчайза досега – " Писък 6 ".

Оцелелите от последните набези на Гоустфейс, сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега от мегахита на Netflix " Wednesday " ), както и племенниците на обичания от почитателите Ранди Мийкс – близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напущат Уудсбъро и стартират нова глава от живота си в Ню Йорк.

Виж още: Изборът на критиците: Филмите на 2022, които наложително би трябвало да гледаш

Ужасът обаче, ги следва по петите – нов палач надява маската на Гоустфейс и скоро градът потъва в кръв. Групата младежи се изправя пред нещо изцяло друго и нищо не е такова каквото наподобява? Коя е самоличността на килъра и по-важното кой ще оцелее?

Наред със запазените марки на поредицата – смут, комизъм и умна постмодерна ирония на жанра, умножени многкратно, " Писък 6 " визира тематиката за неналичието на човечност и студенина в огромния град. Какво значи да си заобиколен от хора, които отхвърлят да се забъркват в „ непознати проблеми “ и по какъв начин изолацията въздейства на страстите и съзнанието ни?

Наред с Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун и Мейсън Гудинг, в Писък 6 завръщане вършат Кортни Кокс като емблематичната за франчайза Гейл Удърс, както и Хейдън Пенетиер като фаворитката на почитателите от " Писък 4 " Кърби Рийд. В останалия актьорски състав се включват Дермът Мълруни, Тони Револори, Смара Уивинг и други

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР