През март стана ясно, че България вече си има своята

...
През март стана ясно, че България вече си има своята
Коментари Харесай

Първата българка с титла "Мис Плюс Сайз" направи дълго отлагана физическа промяна

През март стана ясно, че България към този момент си има своята първа " Мис Плюс Сайз "! Това е Веси Маринова, която завоюва короната след блестяща гала в столичен клуб. Чаровницата е образец за девойките, които са по-пищни и ги стимулира, че би трябвало да преследват фантазиите си, без значение какъв брой кг са, тъй като самата тя е доказателство в това отношение.

Виж още:

Скоро обаче стана ясно, че Веси се причисли към клуба на родните звезди, решили да придадат на устните си по-съблазнителен и провокационен тип. Красавицата показа в Инстаграм, че обмисляла смяната много дълго време, само че в края на краищата се решила.

За задачата се оставила в ръцете на умел български хирург, а смяната е съвсем незабележима, само че би трябвало да признаем, че Веси наподобява отлично. Очевидно експертът се е справил безупречно с предоставената задача. 

Веси от години мечтае да нахлуе с гръм и тропот в международния шоу бизнес. Днес тя е модел, снима фотосесии и сполучливо разрушава стандарти в стилната промишленост. Веси има вяра, че както в живота има по-високи и по-ниски хора, по-слаби и по-пълни, както има и хора от разнообразни раси, по този начин би трябвало и да е на стилния подиум. Първата Мис Плюс Сайз България знае, че не всичко опира до визията - човек би трябвало да има сила и хъс, с цел да може да се конкурира. Признава, че не би се трансформирала поради външни фактори, само че в случай че почувства потребността да отслабне, ще го направи. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/vesimarinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР