През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от

...
През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от
Коментари Харесай

Провокативните моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг

През март фамилията на Брус Уилис разгласи пенсионирането му от актьорството поради здравословни проблеми. След оповестяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, по този начин и за цялото му семейство, сложните моменти за жалост започнаха.
 Брус Уилис, танцът с щерка му Мейбъл Рей и по какъв начин се забавлява артистът след диагнозата
Ето какво прави Брус Уилис след подлата диагноза

Безценни моменти със фамилията

Феновете на артиста обаче съумяха да наблюдават живота и благосъстоянието му посредством наличието на брачната половинка му Ема Хеминг в обществените мрежи. Последната й обява на двамата, която се появи в Instagram-а на Ема обаче сигурно беше много непредвидена.

Тя сподели серия от фотоси на двамата от фотосесията им за корицата на W Magazine в чест на 50-годишнината на списанието.

И несъмнено съумя да разгорещи пристрастеностите с тази остаряла, само че позабравена фотосесия от 2009 г. Виждаме Брус и Ема освен в доста провокативни визии, само че и в още по-провокативни и даже палави пози. 

Ема загатна за секси характера на фотосите, като написа: " Честита 50-та годишнина W Magazine. Обикновено сме много благоразумна двойка, с изключение на в случаите, когато не сме. "
 Ема Хеминг, Брус Уилис, афазия и по какъв начин преодолява тя тежките моменти след диагнозата на артиста
Най-тежкият миг за дамата на Брус Уилис

Ема Хеминг за компликациите след болестта на артиста

За разлика от Брус Уилис, Ема Хеминг приказва намерено за болестта на брачна половинка и най-много за това по какъв начин се отразява и на личното ѝ психологично здраве, напомнят от Hello. По всичко обаче проличава, че тя е мощна и борбена жена, която не се опасява да се изправя пред провокациите на живота и знае по какъв начин да ги преодолява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР