През март популярното детско шлагерно студио ДА успя да се

...
През март популярното детско шлагерно студио ДА успя да се
Коментари Харесай

Звездна пътека е новата песен в репертоара на студио ДА

 През март известното детско шлагерно студио ДА съумя да се вмести в дните без антиковид рестриктивните мерки върху театралните изяви  и дружно с потвърдени реализатори като Петя Буюклиева, Искрен Пецов, дует " Мания ", артиста Боян Стоянов и други показа с триумф във Варна, Русе и Шумен песенния театър " Ало, ало, слънчице ". А в този момент децата ни изненадват с новата си музикална продукция.

" Звездна пътека " е новата ария в репертоара на студио ДА, солист е Искрен Пецов. Авторският екип (музика - Доно Цветков, стихове - Райна Пенева,  аранжимент - Красимир Илиев) е добре прочут на детската публика с песни като " Ало, ало, слънчице ", " Роклята на мама ", " Зайче " и  доста други,  с десетки милиони гледания  в YouTube, включвани в учебници и пособия за подрастващите. Песента беше авансово " тествана " по време на турнето на песенния театър " Ало, ало,  слънчице " и незабавно по-късно беше изработен аудиозапис. Въпреки студеното време  беше сниман и  клип край морето, а Искрен Пецов не пропусна  опцията да поплува в ледовитата вода на варненския плаж.

" Стремежът ни е да дадем религия в утрешния ден на децата ни и вярата за един по-красив свят. Надяваме се песента ни да доближи до по-голяма публика и освен детска, по тази причина записахме няколко разновидността. Предоставяме я гратис, дружно с инструменталния акомпанимент, на учебни заведения и вокални обединения в България и чужбина. " - сподели  Доно Цветков.

Песента " Звездна пътека’ се осъществя с  поддръжката на на Национален фонд " Култура "

 

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР