През март периодът на тотална липса на късмет ще свърши

...
През март периодът на тотална липса на късмет ще свърши
Коментари Харесай

Знаците, които ще имат голям късмет през март според китайския хороскоп

През март интервалът на тотална липса на шанс ще свърши за доста представители на зодиакалния кръг в китайския зодиак. Само някои от тях обаче чакат същинският късметлийски интервал. Китайските астролози решително показаха годините на раждане на тези, които ще бъдат богати и проспериращи през  март.

1. Плъх

1960, 1972, 1984, 1996, 2008 година

Интелигентните плъхове постоянно мислят за неща, които другите безгрижно подценяват. През последните месеци те не са имали необикновен шанс, само че през март щастливата звезда най-сетне ще се усмихне на представителите на този знак. Ситуацията ще е радикално друга, изключително във финансовия бранш: чакат се огромни облаги и нов източник на приходи. Астролозите ви поучават да инвестирате в разнообразни планове - в бъдеще всички те ще донесат стремежи резултат.

2. Бик

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 година

Откровеният, сериозен и виновен бик се отнася съзнателно към нещата, които прави и усърдно се грижи за околните си. От идващия месец благосъстоянието му ще пораства, изключително посредством упорита работа. В кариерата всичко ще върви по най-хубавия вероятен метод, издигането нагоре по кариерната стълбица е изцяло допустимо, споделят астролозите.

3. Куче

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 година

Кучето също работи интензивно, обилно е към приятелите си и постоянно е готово да помогне. Те  избират да страдат сами, в сравнение с да оставят околните си да страдат. През март за Кучетата ще пристигна същински интервал от шанс: с изключение на обстоятелството, че ще можете да вършиме това, което постоянно сте желали да извършите, ще можете да спечелите задоволително пари, с цел да разрешите натрупалите се проблеми.
Източният хороскоп предсказва огромен шанс за няколко зодии през 2022 година
Синият воден Тигър, който е на процедура знак на настъпващата 2022 година, ще заеме достойното си място едвам на 1 февруари. Той ще премахн...
Прочети повече
По-рано китайски астролози обявиха, че интервалът до края на февруари ще бъде сполучлив за тримата представители на зодиакалния кръг. Те ще могат да си отдъхнат финансово и да реализират висоти в кариерата и да подобрят персоналния си живот, а точно:

Заек

1951, 1963, 1975, 1987, 1999 година

Желанието да забогатеят и да получат публично самопризнание е извънредно мощно. До края на февруари шансът ще бъде най-хубав към тях. Тези, които се възползват от новите шансове, ще могат доста да забогатеят и да подобрят персоналния си живот. Когато сключвате значими покупко-продажби и поддържате връзка с авторитетни хора, би трябвало да се вслушвате в причините на разсъдъка.

Петел
Цветът, който ще ни донесе шанс през 2022 година
Всяка година е подвластна на несъмнено животно-покровител от китайския хороскоп и на избран детайл. Въз основа на тези два фактора...
Прочети повече
1957, 1969, 1981, 1993, 2005 година

Съдбата е отворила порти за Петлите. Късметът ще ги съпровожда на всяка крачка. Ако не пропуснете възможностите, които ориста ще даде, ще можете да постигнете впечатляващи резултати освен в кариерата си, само че и в други области на живота, считат астролозите.

Змия

1953, 1965, 1977, 1989, 2001 година

Напоследък Змиите претърпяха не най-хубавия интервал в живота си. До края на февруари обстановката ще е радикално друга. Особено шанс във финансовите въпроси: вероятни са непредвидени облаги и нов източник на приходи. Ако Змиите съумеят да се възползват от опциите, които се отварят, доста щастливи събития ще ги чакат напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР