През март 2022 г. ще има изборен конгрес на Българския

...
През март 2022 г. ще има изборен конгрес на Българския
Коментари Харесай

Бербатов събрал 309 подписа за нов конгрес на БФС

През март 2022 година ще има избирателен конгрес на Българския футболен съюз. Това излиза наяве от обява в обществените мрежи на Димитър Бербатов, в която той твърди, че е събрал цели 309 подписа от клубовете у нас за задачата.
„ 309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 година за това Конгресът на БФС през март 2022 година да бъде избирателен и да премине по съответен дневен ред. Промяната в управлението на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона “, написа кандидат-президентът.
Той напомни и за писмата, които БФС събира от тимовете из страната, с които желае да си подсигурява тяхната честност, само че акцентира, че екипът му ще ги подсигури с юридическа поддръжка и също по този начин е безапелационен, че сходни писма нямат стойност пред съда.
На конгреса на 12 октомври тази година се развихри сериозен спор. Екипът на Борислав Михайлов се самопровъзгласи за победител, откакто получи 241 гласа при минимални 242 за победа. Тогава в залата бяха регистрирани 483-ма представители на тимовете из страната, въпреки в следствие в протоколите, импортирани от БФС в Търговския указател да попадаха 482. Поради несъответствието последва отвод и Михайлов още не е вписан като новоизбран президент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР