През март 2020 г. съдът в Ню Йорк присъди 23

...
През март 2020 г. съдът в Ню Йорк присъди 23
Коментари Харесай

Британската звезда Кейт Бекинсейл направи скандални разкрития за Харви Уайнстийн

През март 2020 година съдът в Ню Йорк присъди 23 години отнемане от независимост на продуцента Харви Уейнстейн по две обвинявания за полов тормоз и за обезчестяване. Макар и новината да бе призната с наслада от всички почитатели на придвижването #МеТоо, това не постави завършек на разкритията, свързани с непрофесионалното държание на продуцента.

Актрисата Кейт Бекинсейл показа две фотоси в профила си в Instagram, който са направени през 2001 година по време на премиерата на кино лентата „ Знак на ориста “.
Снимките са съпроводени от дълго самопризнание за похожденията на Уейнстейн. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@katebeckinsale) on Mar 11, 2020 at 7:45pm PDT

Aктрисата споделя, че никой от актьорския състав не е желал да участва на премиерата, защото тя се е състояла малко след събитията от 11 септември.
Въпреки това премиерата се е състояла, а ден по-късно продуцентът е поканил актрисата в дома си, с цел да поговорят, а децата им да поиграят дружно.
 
Кейт споделя, че сега, в който дъщерите им излезли от стаята, той почнал да я наскърбява поради избора ѝ на облекла за премиерата. Харви Уейнстейн ѝ споделил, че щом е на негова премиера, ще облича къси облекла, които ще акцентират формите ѝ, а не такива, които я карат „ да наподобява като тъпа лесбийка “. По думите му, актрисата го е „ прецакала “.

След тези думи актрисата незабавно тръгнала от вкъщи му дружно с щерка си, само че признава, че обидите в никакъв случай няма да бъдат забравени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР