През март 2020 г., когато в Обединеното кралство бе обявен

...
През март 2020 г., когато в Обединеното кралство бе обявен
Коментари Харесай

Шефката на Tinder сподели съвети за извличане на максимума от приложението

През март 2020 година, когато в Обединеното кралство бе разгласен първият локдаун, Tinder означи най-големия си трафик за ден: 3 милиарда визити.

Запознанството с хора онлайн не е елементарно, макар че Tinder разшири приложението си в „ Tinderverse “, което включва интерактивни игри, „ слепи срещи “ и даже криптовалута, наречена „ Tinder Coins “.

За благополучие, основният изпълнителен шеф Ренате Ниборг предложи някои препоръки за добиване на максимума от приложението, като изясни, че колкото повече влагате, толкоз повече ще получите.

Пред Ройтерс тя сподели, че приложението ще стартира да награждава хората за „ положително държание “ с Tinder Coins, които по-късно могат да бъдат изразходвани за усилване на профила, „ Superlikes “ и други функционалности, осведоми novini.bg. Това „ положително държание “ може да се показва в няколко разнообразни неща, в това число „ прибавяне на повече информация в профила, с цел да могат хората да знаят повече за това кой сте “. Според Ниборг това ще помогне за основаването на по-смислени връзки.

Тя споделя: „ Ако желаете да намерите ужасно съвпадане в Tinder, би трябвало да инвестирате време в попълване на профила си или прибавяне на видео. Това ще ви открои и даде късмет да покажете кой се в реалност. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР