През лятото се заговори, че актьорът и добър имитатор Ненчо

...
През лятото се заговори, че актьорът и добър имитатор Ненчо
Коментари Харесай

Рачков се изпусна! Издаде кога е свтабата на Ненчо Балабанов

През лятото се заприказва, че артистът и добър подражател Ненчо Балабанов готви свтаба с приятелката си Катрин Русева. От него по този начин и не чухме дали слуховете са истината, само че пък сътрудника му Димитър Рачков се изпусна и даже издаде по кое време ще се случи събитието. 

Култовият водещ на " С Рачков всичко е допустимо " не може да си държи езика зад зъбите и наподобява не може да пази секрети. По време на пилотния епизод на новото си шоу, в което му гостува Ненчо, той издаде по кое време сътрудника му ще мине под венчило. 

В народен ефир Рачков разгласи, че Балабанов и Катрин ще си кажат заветното " ДА " след две седмици. Ненчо не реагира по никакъв метод на разкритието на сътрудника си, само че сигурно не се е почувствал добре, откакто той самият крие настойчиво датата на свтабата. 

Влюбените гълъбчета се сгодиха още веднъж скрито през лятото. Актьорът и 13 години по-младата от него дама се познават единствено от няколко месеца, само че това не им пречи да мислят за женитба. Двамата се срещат по Коледа предходната година. Ден преди този момент Ненчо изяснява в тв изявление за Нова тв, че най-важна за него сега е кариерата, а огромната обич, въпреки че няколко пъти е имал „ огромни любови ”, към момента не му се била случила. 

С неспокойствие ще чакаме фотоси и видеа от идната женитба. Надяваме се и Рачков да е поканен, тъй като сме уверени, че от него ще научим детайлности, които другите посетители биха икономисали, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР