През лятото на човек винаги му се иска да се

...
През лятото на човек винаги му се иска да се
Коментари Харесай

Когато си на секунди от смъртта

През лятото на човек постоянно му се желае да се хвърли с главата напред към някое ново (а от време на време добре познато и изпитано) премеждие.

И в тази ситуация не приказваме за пътувания и посещаване на нови места, а по-скоро за действия, които се свързват с приток на адреналин. Като скачане с бънджи или пък полет с парапланер да вземем за пример.

Е, за Кевин Филип летенето с парапланер надалеч не е нещо ново. Дори тъкмо противоположното, той си изкарва прехраната с това начинание. И се допуска, че е доста добър и може да се оправи с всевъзможни обстановки.

И тук можем да поспорим. В профила си в Instagram Филип разгласява малко видео, на което се вижда по какъв начин опит за акро полет с парапланер се обърква тотално. Това води до заплитане на парашута му и няколко секунди свободно рухване към земята.

Цялото деяние е снимано както от камерата на каската му, по този начин и от негови познати от земята. Доста плашещо, само че Кевин Филип съумява в последните няколко секунди да отвори аварийния си парашут. Приземяването е много твърдо, само че това деяние и тези няколко секунди безусловно му избавят живота.

В обществените мрежи Филип изяснява, че до тази рискова обстановка се е стигнало поради мощния и изменчив вятър. И в действителност тя в действителност е доста рискова и рядка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР