През лятото на 2019 г. Славка Христова от Петрич е

...
През лятото на 2019 г. Славка Христова от Петрич е
Коментари Харесай

Вторият живот е възможен

През лятото на 2019 година Славка Христова от Петрич е призната по неотложност в болница с панкреатит, кръвната й захар е 30,6 единици. „ Едва ме избавиха! ”, спомня си дамата. Лекарите й споделят, че до края на живота й ще би трябвало да си слага инсулинови инжекции по 4 пъти на ден. Днес Славка е на 70, по-жизнена от всеки път. Става в 5 ч., играе Паневритмия в парка и се грижи за деца и внуци. Споменът за диабета и за кошмарните инжекции от дълго време е надалеч в предишното й.
Нима това е допустимо?
От обичайна медицина знаем, че диабет вид 1 не се лекува и заболелият трябва  да си слага всекидневно инсулин. Диетата и при двата вида диабет (тип 1 и вид 2) би трябвало да включва месо, а да изключва въглехидратите. Но какво се случва, в случай че диабетик направи тъкмо противоположното? Ако изключи животинските храни и стартира да се храни с плодове и зеленчуци. Да, вярно разбрахте – плодове! За голяма изненада на множеството хора – той или ще оздравее изцяло, или ще усъвършенства положението си, намалявайки дозите инсулин. 

Виновна е мазнината!

И по този начин – какво ни оповестяват десетки научни проучвания, за които обаче няма да научите нищо във водещите медии? 
Диабетиците имат проблем с усвояването на глюкозата, което се дължи на прекомерна консумация на мазнини от всевъзможен вид – месо, риба, яйца, млечни произведения, олиа, масло, сладкиши, баници и прочие! Тези мазнини обгръщат клетката и инсулиновият рецептор не може да се свърже с инсулина, който от своя страна не може да вкара глюкозата в клетките. Така тя остава в кръвта и се регистрира като висока кръвна захар. Панкреасът стартира да създава още повече инсулин, пробвайки се да позволи казуса. Но вместо това, се усвояват още повече мазнини, черният дроб се омазнява, инсулиновата устойчивост става още по-висока, както и кръвната захар. 
Нисковъглехидратните диети смъкват захарта краткосрочно и утежняват положението на хората дълготрайно!  Това е по този начин, тъй като не е отстранена повода за заболяването.

Благодарение на Vita Rama

„ Аз стопирах инсулина единствено за една седмица, оставяйки месото, млечните храни и мазнините ”, продължава описа си дамата от Петрич. Вече 4 години тя живее втори живот с новия си метод на хранене, който се е трансформирал в нейно всекидневие. „ Всичко това дължа на Vita Rama! ”.
Центърът за здравословен живот от години се грижи и поддържа хиляди българи да оставят в предишното своите диагнози и купища с медикаменти, да смъкват непотребните килограми и да заживеят в наслада и естетика.
„ В началото не им имах вяра, само че резултатите ми бяха неоспорими. Бях се записала за едноседмична стратегия на Vita Rama, само че се почувствах толкоз добре, че останах още седмица. От тогава най-малко един път годишно отивам на море или на планина с тях. Обичам ги като мои деца. ”



Хайде, на море!

Това лято за първи път експертите на Vita Rama ще посрещат посетители в хотел Клиф Обзор – там, където планината се среща с морето. Освен потребна и чиста храна, басейн и плаж, там ще се насладите на превъзходни разтривки, физически действия съгласно желанието и опциите на човек, духовни практики, беседи, кулинарни уроци, занимания.  Без да изпитва апетит, човек ще види и почувства резултати още след 7-ия ден! За това оказва помощ нутриционистът Слави Славов. Той  назначава индивидуално  меню и добавки, следи всеки ден главните ви здравословни индикатори.

Резултатите

Високо въодушевление, сила, предпочитание за придвижване, бездънен и обновяващ сън; някои болежки са забравени, кръвното е в норма, високият холестерол, кръвната захар са с усъвършенствани резултати. Изгубените килограми са прелестен бонус, а добре тонизираните мускули дават нова доза самочувствие. Импулсът, който стратегия „ Здраве ” на Vita Rama дава на своите участници, продължава месеци наред, а с това резултатите стават още по-видими – чиста и свежа кожа, добър имунитет, предпочитание за деен и пълностоен живот.
Екипът на Vita Rama е помислили и за децата. С аниматорски стратегии, игри  и работилници за сладоледи и сандвичи там те построяват първите си потребни привички към храната.  





Научи детайлности за стратегия " Здраве "  ТУК.
За контакт с Vita Rama - Център за здравословен живот:
телефон: 0896 90 59 90имейл: [email protected]сайт: www.vitarama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР