През лятото на 2017-а година бразилецът Неймар Жуниор се превърна

...
През лятото на 2017-а година бразилецът Неймар Жуниор се превърна
Коментари Харесай

Каква съдба само - Неймар не е бил на терена при нито един от трофеите на ПСЖ

През лятото на 2017-а година бразилецът Неймар Жуниор се трансформира в най-скъпия футболист в историята на футбола, откакто мина от Барселона в ПСЖ за 222 млн. евро.

От оня миг насам обаче неудачите за латиното не стопират. В тези два сезон Неймар освен, че не съумя да се опази от тежки контузии (като преди година, по този начин и в този момент страда от тежка контузия през пролетния дял на сезоните), само че и досега не е бил на терена при нито един от вдигнатите титли от състава.

В последните два сезона ПСЖ е спечелил общо 4 трофеи - два шампионски, както и 1 Купа на Лигата и 1 Купа на Франция. Неймар не е бил на терена заради контузии в нито един от мачове, които носят тези триумфи на тима.

По-лошата вест за играча е, че той бе на терена в злополучния дуел против Рен този уикенд. ПСЖ изпусна преднина от два гола (2:2 в постоянното време), след което загуби Купата на Франция на дузпи.

След края на дуела самият бразилецът се забърка в скандал, откакто при изкачването на стълбите на централната естрада, за приемане на сребърните медали, Неймар удари почитател, който го предизвика словесно.

В Шампионската лига главоболията на крилото също не стопират. Той е играл единствено един елиминационен мач с екипа на ПСЖ - (загубата с 1:3 с Реал Мадрид на "Сантиаго Бернабеу " преди година). След това Неймар получи травма и не игра в реванша в Париж.

През този сезон ориста му бе сходна, откакто не взе присъединяване в дуелите с Манчестър Юнайтед, в които ПСЖ претърпя следващо поражение в Европа.

0️⃣ - Neymar has never been on the field when #PSG have won a trophy. pic.twitter.com/Jd3Dwzmjms
— Robin Bairner (@RBairner) 27 de abril de 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР