През лятото на 2009-а един адвокат на име Карлос Осорио

...
През лятото на 2009-а един адвокат на име Карлос Осорио
Коментари Харесай

Как Го Правят Богатите И Известните! Ето Кой Замазва Издънките На Роналдо!

През лятото на 2009-а един юрист на име Карлос Осорио де Кастро разпраща писма по електронната поща към сътрудници. В един от имейлите написа, че " нашето момче " е имало неприятности по време на празненство в Лас Вегас. Предявени са обвинявания на 12 против 13 юни...

Осорио де Кастро е юрист от Порто, познава Кристиано от 2003 година и работи с него по не един случай, написа дир.бг.

" Нашето момче " е Роналдо. Нататък в месеците на съдействие на този екип, по този начин е именуван в кореспонденцията сред тях на британски език - " the kid " (хлапето). Другото е " Topher ", което по-късно влиза в съглашението сред Роналдо и Майорга.

Осорио знае, че нещата са съществени. И се захваща за работа. Обвиненията би трябвало да бъдат заличени бързо и вечно. Събира тим.

В него влиза детектив, който има отлични контакти и работи на територията на щата Невада, в частност - познава хора в полицейския сектор в Лас Вегас.

Включени са двама юристи от Португалия, познати на Осорио, както и лондонската компания " Schillings ", за която най-добре приказва служебният слоган: " Открий рецесията, контролирай рецесията ".

А това е сериозна PR и правна рецесия.

Следващият член на екипа е от компанията " Lavely & Singer " от Лос Анджелис, която е пособия през годините на звезди като Камерън Диас и Дженифър Анистън при проблеми с контракти, съглашения, права върху фотоси и фрагменти, и така нататък

Последният член на отбора е Ричард Райт, който е като магьосник в Лас Вегас (по специалност - адвокат), с много затлъстял хонорар - по 450 $ на час.

На по-късен стадий към екипа са добавени краткотрайно доктор и експерт по правосъдна медицина.

48 часа след подадената тъжба в полицията от Майорга, частният детектив от " Отбора " влиза в жилището в хотел " Palms Place ", където са били Роналдо и Катрин. Тества акустиката, мери и записва всичко. Размери на джакузи, на легло, на стаи, височина на тавани.

След това екипът се събира на първата си среща и прави тактика. Тя е следната: да се изчака дали полицията въобще ще възбуди следствие, а след това да се търси съглашение с Катрин, само че не на опорна точка " обезчестяване ", а по-скоро " полов тормоз ". Специалистите преценят, че това би коствало по-евтино на " нашето момче ".

Осорио желае да знае всичко за 25-годишната Майорга. Детектив и юрист непрекъснато я наблюдават, като цялостно досие с това по кое време къде върви и с кого се среща е направено и разпратено по имейлите на останалите в тима. Сред изтеклите до Spiegel кореспонденции има даже такива за това какъв брой чаши вино е изпила на вечеря. Както и номерът на брачното удостоверение на Катрин (била е омъжена по-рано), както и това, че е дава вота си за Демократическата партия на предходните избори.

Бившият служител на реда, а в този момент частен детектив, организира сондажи в сектора в Лас Вегас и схваща, че ченгетата няма да имат нищо срещу, в случай че казусът се позволи отвън съда. Дори ще са удовлетворени, ще се избегне шумотевицата към един от най-известните спортисти в света на тяхна територия.

Екипът взима и цялостни показания от Кристиано за това какво се е случило в жилището. Той разкрива неговата версия, която включва: " правихме секс, беше жестоко, тя няколко пъти сподели " не ", само че не се съпротивляваше... не е викала за помощ, нито е крещяла ".

През януари 2010 година са наети доктор и специалист по правосъдна медицина, които да изследват цялостното здравно досие на Майорга. Хонорарите им също не са по никакъв начин дребни, като Осорио е отбелязал в един от мейлите, че " специалистът прибира по 350 евро на час, нека си схваща от работата ".

Тогава идва и първият контакт юрист на Катрин Майорга в търсене на съглашение с уговорка за " дискретност ". Настоящият бранител на обвинителката - Лесли Стовал, през днешния ден разяснява: " Такива съглашения са постоянно събитие през последното десетилетие. Обикновено - за каузи сред огромни компании и скъпоплатени чиновници или за прикриване на компрометиращо държание на звезди. "

Отборът работи по договорката, като всеки по някакъв метод - юристите, детективът и медицинските лица, съумяват да издействат с причини, компромати или изнудване - подхвърляйки, че знаят всичко за персоналния живот на Катрин, понижаване на началната сума от 900 000 $ до 375 хиляди.

Операцията е сполучлива. Клаузата за дискретност е с такава стойност, че дамата не може да проговори. Ще и коства прекомерно скъпо, евентуално към милион $.

Какво се е случило за 9 години ли? Папката с информация за персоналния живот на Катрин Майорга е набъбнала, тъй като оперативната част от " тима " е траяла да я следи.

Куриозно, облеклото на " жертвата " от нощта е изчезнало, макар че Катрин го е предала в полицията при подаване на жалбата в ранните часове на 13 юни. Това е разказано в преписката за апела. Как и кой...?

Репортер на Spiegel зададе въпроси по тематиката непосредствено в сектора в Лас Вегас, откъдето към този момент отхвърлят коментар. Имат и стабилен мотив за това, както и правно съображение - процедурата по следствие на случая още веднъж е дейна и отворена.

Делото занапред следва, само че и дотук историята е като от криминале. Или, по-ярко съпоставяне - като от кино лентата " Криминале ", където героят на Харви Кайтел с прякор Вълка, пристигна, с цел да " оправи нещата ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР