През лятото много от нас решават да се занимават с

...
През лятото много от нас решават да се занимават с
Коментари Харесай

Защо е важно да внимаваш с излагането на слънце?

През лятото доста от нас вземат решение да се занимават с действия навън: отиват на плаж, плуват в морето или басейна, вършат слънчеви бани или просто се разхождат. Без подозрение излизането в безоблачен ден е нещо, на което доста от нас се радват.
Слънцето освен ни основава положително въодушевление, само че е значимо и за здравето ни: то е един от главните източници на витамин Д. Въпреки това, нашата звезда може да аргументи на човек съществени неприятности, които от време на време пренебрегваме. 
Ето 4 аргументи, поради които е належащо да осигурите отбрана на кожата си от слънцето.
1. Можете да развиете рак на кожата
Това е може би най-шокиращата причина, поради която си коства да се замислите. Ако не отбраните кожата си, изгарянията могат да доведат до рак на кожата. Винаги използвайте слънцезащитни артикули, изключително сред 10 сутринта и 4 следобяд.
2. Стареете по-бързо.
 Как да защитим кожата си през лятото Как да защитим кожата си през лятото
Лятото е тук! И е на път да разтопи ентусиазма ви да излизате, само че не позволявайте на слънчевите изригвания да стопят духа ви. Точно по какъв начин...
Когато кожата ви е изложена на слънце без отбрана, вие сте по-податливи на появяването на бръчки. Така остарявате по-бързо, тъй като УВ лъчите износват клетките, които естествено пазят кожата ви.
3. Появяват се слънчеви петна.
Ако си вършиме слънчеви бани, без да нанасяте слънцезащитни артикули, допустимо е да се появят петна, които е невероятно да се отстранен. Хората с лунички са по-податливи на изгаряния от слънцето и появяването на слънчеви петна.
4. Може да изгори ретината ви 
Слънцето може освен да повлияе на кожата ви, само че и да аргументи проблеми с очите като катаракта. Така че отбраната на очите с верните лещи също е от значително значение. Вземете такива, които имат UV отбрана.
 Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете шанс с пролетното слънце Магия на слънчевата светлина: Как да привлечете шанс с пролетното слънце
Пролетното слънце има доста мощна креативна мощ. Експертите по биоенергия приказваха за това по какъв начин да внесете шанс в живота си и дома си...
ПРЕПОРЪКИ: 
Използвайте систематично отбраната на шапка с необятна външна страна, риза, панталон и без да забравяте отбраната за очите (капачка с козирка и слънчеви очила с UV защита).
Стойте на сянка, използвайте чадъри или сенници, когато няма естествена сянка, изключително сред 12 и 16 часа, когато слънцето е най-високо и температурите са най-високи.
Слънчевите лъчи отразяват доста повърхности като пясък, вода, сняг, скали, заради което кожата би трябвало да бъде предпазена даже на сянка.
Избягвайте слънчево изгаряне. Дори в заоблачен ден рискът от изгаряне към момента съществува, защото 90% от UV лъчите са способни да преминат през облаците.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР