През лятото Китай обяви поредица от съвместни операции със съседни

...
През лятото Китай обяви поредица от съвместни операции със съседни
Коментари Харесай

Китай повишава залога в борбата с киберизмамите в Мианмар, въпреки че вратичките остават

През лятото Китай разгласи поредност от взаимни интервенции със прилежащи страни, които доведоха до връщането на хиляди хора в Китай, доста от които бяха привлечени от обещанието за високоплатени работни места. Експертите споделят, че доста от тях са жертви, които са били принудени да правят измамите. Тези акции не включват арести на водачи на кръгове в Мианмар.

„ Веднага щом ги открием, ние ги предаваме “, сподели Лу Джиантанг, заместник-председател на външните работи във Wa, чиято работа е гарантиране, че хората, бягащи от борби в прилежащи региони, не включват измамници.

На 18 ноември Министерството на публичната сигурност на Китай разгласи, че управляващите в Северен Мианмар са предали към 31 000 обвинени. Сред тях, сподели полицията, 63 са основни играчи в лъжливи групи, сподели полицията.

„ Китай наподобява е доста фокусиран и възнамерен да почисти границата си “, сподели Джейсън Тауър, специалист по промишлеността на киберизмамите в Мианмар в подкрепяния от Конгреса на Съединени американски щати мозъчен тръс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР